Bijuterii masculine în trend

3 septembrie 2019  |  09:24  |  👁 1377 Vizualizari


Deseori bijuteriile feminine sunt stralucitoare, cu multe diamante sau pietre prețioase colorate, la bărbați este o cu totul altă situație. Domnii preferă pietrele prețioase în culori mai închise, întunecate sau alt gen de bijuterii, făcute din piele sau metale prețioase.

Bijuterii pe stilul tău

Bijuteriile trebie mereu să se asorteze cu ținuta și stilul tău. Dacă vrei să obții un look classy și profesional, îți recomandăm să renunți la bijuteriile stralucitoare si colorate, iar dar dacă stilul tău este mai îndrăzneț poartă culorile și texturile care te scot în evidență. Brățările metalice sau colierele intră și ele în această categorie, făcând diferenta prin strălucirea lor unică. Dacă ești adeptul unui stil mai stradal sau nonconformist, brățările din piele sunt aliatul tău.

Inelele

Inelele sunt, de fapt, unul dintre cele mai multe tipuri de bijuterii pentru bărbați, deoarece atât de mulți bărbați aleg să poarte verigheta sau un inel obținut de la realizări sportive. Aceasta este o modalitate excelentă de a integra bijuteriile în garderoba dvs. zilnică. Vă recomandăm să evitați inelele care au pietre prețioase mari, deoarece acestea tind să aibă un stil mai feminin. În schimb, benzile sau inelele de afiliere sunt mereu potrivite. De asemenea, vă recomandăm să nu treceți peste bord cu inelele. Unul sau două sunt suficiente.

Brățările

Brățara poate fi un accesoriu excelent, masculin, atunci când este creat cu piele sau metal. Chiar și mărgele din pietre prețioase mici, de culoare închisă, pot exista pe brățările bărbaților. Brățările tip lanț tind să fie mai feminine, așa că dacă mergi pentru un aspect bărbătesc, îndepărtează-te de aceste stiluri. Dacă veți opta pentru o brățară din piele, asigurați-vă că se potrivește cu orice alte articole din piele pe care le purtați. Purtând mai mult decât o culoare de piele în același timp, poate părea atrăgător, deși nu este. Potrivirea metalelor este importantă, de asemenea. Dacă purtați mai multe articole din metal, acestea ar trebui să fie aproximativ aceeași nuanță sau vor părea nepotrivite în ținută.

Ceasurile

Ceasurile au fost mult timp un element fundamental în accesoriile pentru bărbați. Ceasurile cu un aspect clasic pot fi folosite pentru a completa orice ținută. Dar, există câteva recomandări pentru combinația corectă a hainelor cu ceasurile pentru bărbați. Ceasul ar trebui să corespundă nivelului de formalitate al ținutei tale. Dacă purtați un costum frumos, nu alegeți un ceas mai ieftin, de zi cu zi. Ceasurile cu curea din piele arată mai elegant, în timp ce, unele curele din metal sunt considerate mai casual. Un ceas cu curea din plastic este perfect pentru o ținută relaxată, dar asigurați-vă mereu că aveți ceasul impermeabil dacă intenționați să înotați. O altă regulă generală pentru ceasurile bărbaților este aceea de a potrivi ceasurile de culoare închisă cu ținutele de culoare închisă și invers pentru ținuta de culoare deschisă.

Colierele

Există mai multe stiluri diferite de coliere care se potrivesc bărbaților. Deși uni bărbați poartă lanțuri strălucitoare, acestea nu sunt considerate accesorii profesionale. Pentru un aspect casual, colierele din lemn sau din os pot constitui o piesă interesantă, fiind clasic și masculin. Dacă doriți să optați pentru un lanț, asigurați-vă că este subțire și nu încorporați un pandantiv mare – sau nu purtați pandantiv deloc. Mărgelele din lemn de trandafir pot fi bijuterii și pentru bărbați, dar numai în cadrul potrivit. De exemplu, o piesă de rozariu de casă se poate potrivi cu o ținută profesională sau formală. Dacă doriți o piesă cu adevărat unică, puteți învăța cum să faceți un rozariu și să încorporați mărgelele preferate din pietre prețioase.

Optează pentru bijuterii care arată elegant

Atâta timp cât urmați aceste sfaturi, bijuteriile pentru bărbați pot fi un accesoriu excelent pentru a completa o ținută sau pentru a adăuga o piesă interesantă aspectului dvs. de zi cu zi. Ceasurile sunt un tip clasic de bijuterii pentru bărbați, dar de ce nu încercați să experimentați și cu alte bijuterii, cum ar fi inelele sau brățăriledin piele? Găsiți un stil care vă atrage și începeți să integrați bijuteriile în ținutele dvs. zilnice.

Sursa :www.menstylefashion.com

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.