Armando Vajushi nu a prins meciul-școală de la Brazi

22 iunie 2021  |  05:09  |  👁 438 Vizualizari


Cu cinci zile înaintea primului joc-test, cel contra divizionarei D CSO Tricolorul Breaza, de vineri, 25 iunie 2021, noul antrenor principal al ACS Petrolul ’52 Ploiești, Nicolae Constantin, a comandat, duminică, 20 iunie, pe terenul de la Brazi, un meci-școală (2 reprize a câte 45 de minute), pentru a-i vedea la lucru pe toți fotbaliștii aflați din 14 iunie sub comanda sa, la antrenamente, mai puțin accidentatul Marius Coman. A împărțit lotul în două echipe de valori aproximativ egale și a folosit un număr mai mare de „underi”, în fiecare formație, decât o cere regulamentul FRF. Iată componența celor două „combatante”:

„GALBENII”: Avram (Jercălău) – Niță (Rus), Meijers (Nicolae), Huja, Țicu – Constantinescu, Olaru, Moise, Nițescu – D. Ilie (Iovu), Măzărache;

„ALBAȘTRII”: Cebotari (Radu) – Pârvulescu (Dunca), Lică, Manolache, Oprea – Cebotaru, Licsandru – Bratu, Boțogan (Ekollo), Saim Tudor (Mănăilă) – Diarra.

Rezultatul final,  a fost 2-1 (0-0), stabilit prin golurile bifate de către Măzărache, cel care a semnat a doua zi, luni, un contract pe doi ani cu ACS Petrolul ’52, și Constantinescu, respectiv Ekollo. După cum se observă, la învingători, Nae Constantin a folosit în prima repriză patru „underi”, iar la reluare, chiar cinci, în vreme ce la învinși a mizat pe cinci „underi” și în repriza secundă pe șase. Nici nu era prea dificil, de altfel, deoarece la primul antrenament Constantin a avut la dispoziție nu mai puțin de 17 fotbaliști cu vârstele impuse pentru sezonul următor.

Deși revenit la Ploiești duminică, în ziua acestui meci-test, fostul internațional albanez Armando Vajushi, în continuare vedeta echipei, nu a putut, firesc, să fie utilizat, el începând abia acum pregătirile cu noul antrenor. Însă, va recupera cu siguranță destul de repede decalajul de câteva zile față de mai vechi și mai noii săi coechipieri. În schimb, una dintre achizițiile din această vară, Darius Buia, se va pune sub comanda lui Nae Constantin, o repet, abia pe data de 1 iulie, a doua zi după ce îi va expira contractul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu! Un caz similar este cel al lui Cristian Balgiu (era interesată, se zice, și Petrolul de el), ținut tot până pe 31 iunie inclusiv la SCM Gloria Buzău, deși a semnat un angajament, ca liber de contract, cu Universitatea Cluj, al cărei jucător va deveni din 1 iulie 2021! Mai catolice decât papa, cele două grupări îi țin pe loc pe doi fotbaliști care nu mai sunt ai lor, numai așa să le facă rău personal și echipelor actuale! În altă ordine de idei, se zvonește că marți, 22 iunie, ar fi o zi decisivă în privința altor două noutăți în lotul ACS Petrolul ’52. Să vedem dacă așa va fi…

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.