Aplicația Facebook Dating a fost lansată în 32 de ţări europene, inclusiv România

23 octombrie 2020  |  09:11  |  👁 360 Vizualizari


Facebook a lansat în Europa aplicaţia sa de dating, numită Facebook Dating. Este un serviciu prin care vrea să îi ajute pe utilizatori „să-şi găsească perechea”, anunţă reţeaua de socializare. Aplicaţia e disponibilă în 32 de ţări europene, inclusiv România.

Lansarea europeană a fost amânată din luna februarie din cauza unor îngrijorări privind protecţia datelor personale.

Pe aplicație, utilizatorii își pot face un profil personal, își aleg fotografii, își descriu nişte preferinţe şi stabilesc care dintre informaţiile de pe profilul de Facebook vor fi disponibile și pe aplicaţie.

Nu toți sunt însă încântați de aplicație. „Am vrut să-i dau o şansă şi am crezut că va fi foarte cool şi foarte subtilă, dar, nu ştiu de ce, pare o versiune foarte îmbătrânită a unei aplicaţii de dating şi, nu ştiu, nu e pe stilul meu”, a declarat Nergeen Dargahi, Youtuber, citat de Mediafax.

Totuşi, Roger Ditter, de la DW Shift, vede un potenţial enorm pentru Facebook Dating. „Dacă numai 3% din cei 2,4 miliarde de utilizatori de Facebook folosesc aplicaţia, gigantul social media ar depăşi actualul lider de piaţă, Tinder”, crede acesta.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.