Apelurile în grup, pe Facebook, au crescut în Italia, în această lună, cu peste 1.000%

25 martie 2020  |  13:08  |  👁 376 Vizualizari


Apelurile în grup, pe Facebook, au crescut în Italia, în această lună, cu peste 1.000%, cea mai mare creștere pentru compania de social media, care a constatat o creștere a traficului de mesagerie pe toate platformele sale cu 50% în medie, în statele cel mai afectate de pandemia de coronavisus, potrivit Mediafax.

Facebook deține Instagram, precum și aplicația de mesagerie WhatsApp.

Pe de altă parte, compania spune că traficul în creștere nu o va proteja de căderile preconizate ale publicității digitale din întreaga lume, relatează BBC.

„Nu facem bani din multe dintre serviciile în care vedem o implicare crescută”, a scris Facebook într-o postare.

Alături de creșterea uriașă a timpului petrecut în apeluri în grup (cu trei sau mai mulți utilizatori), Italia a înregistrat o creștere de 70% a timpului petrecut în aplicațiile deținute de Facebook.

Facebook a prezentat pașii pe care îi face pentru a face față traficului intens, deoarece oamenii sunt blocați în interior și lucrează de acasă, dar a recunoscut că acest lucru ar putea deveni din ce în ce mai greu.

Facebook a redus calitatea video în Europa pentru a contribui la reducerea traficului de servicii de internet. Amazon, Apple TV + și Netflix au anunțat măsuri similare.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

echipa-psd-prahova-parlamentare