Adoptia in familiile celebre de la Hollywood

13 ianuarie 2020  |  08:35  |  👁 614 Vizualizari


A adopta un copil este un act destul de obisnuit in zilele noastre, insa atunci cand o familie celebra se hotaraste sa adopte un copil din celalalt capat al lumii, oamenii reactioneaza in mod diferit. Cele mai bune exemple ar putea fi chiar Madonna sau Angelina Jolie.

Familie numeroasa sau dorinta de a iesi in evidenta?

Nu multa lume stie insa de unde a pornit aceasta „moda” a adoptiilor, daca o putem numi astfel. Ei bine, in 1970 Mia Farrow a uimit intreaga lume atunci cand a adoptat o fetita din Coreea de Sud, cu toate ca la acea data actrita avea deja 3 copii biologici. Pe parcursul anilor, actrita a continuat adoptiile, dar a si dat nastere unor alti copii, ajungand sa aibe in total un numar impresionant de 15 urmasi. In interviurile sale aceasta si-a motivat intotdeauna alegerile prin dragostea sa fata de micuti si prin faptul ca pur si simplu a vrut sa ii ajute. Ceea ce a fost mai ciudat insa in povestea Miei Farrow a fost ca prima sa fetita adoptata, Soon Yi, s-a casatorit la maturitate cu Woody Allen, fost partener de viata al mamei sale adoptive, Mia. Ba mai mult, dupa un scandal de proportii, acestia au adoptat la randul lor doua fetite. 

   Madonna

Madonna are doi copii naturali si doi adoptati. Primul micut adoptat a fost un baietel african, David Banda, pentru care vedeta s-a luptat destul de mult. Aceasta l-a cunoscut in 2006, intr-un camin din Malawi care adaposteste copii ramasi orfani din cauza maladiei SIDA, insa a reusit sa il adopte abia in anul 2008. Anul acesta insa, vedeta a mai adoptat o fetita din Africa, Mercy Chifundo James, motivul fiind moartea mamei sale si internarea fetitei intr-un camin. 

   Angelina Jolie, modelul mamei adoptive perfecte?

Fara indoiala cea mai mediatizata mamica adoptiva de la Hollywood este Angelina Jolie. Aceasta a adoptat un un baietel cambogian (Maddox Chivan), apoi o fetita din Etiopia (Zahara Marley), pentru ca ulterior, sa mai adopte inca un baietel vietnamez (Pax Thien). Angelina are si o fiica naturala de 3 ani, Shiloh Nouvel, din relatia sa cu celebrul Brad Pitt, iar in 2008 celebrul cuplu a anuntat venirea pe lume a unei perechi de gemeni (un baiat, Knox Léon si o fata, Vivienne Marcheline). Cu toate acestea, cei 6 micuti ai Angelinei se pare ca nu vor fi singurii mostenitori, actrita mentionand cu fiecare ocazie ca isi doreste sa mai adopte copii, visul ei fiind o familie cat mai numeroasa. 

   Nicole Kidman, o mama adoptiva discreta

Chiar daca acestea au fost cele mai mediatizate cazuri de adoptii de la Hollywood, ele nu au fost singurele. Nicole Kidman, de exemplu, a adoptat si ea doi copii, o fata si un baiat, al caror tata adoptiv este Tom Cruise. Vedeta insa a preferat sa tina departe de public viata sa personala, gandindu-se in primul rand la copii.

Sursa: Qbebe.ro

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.