Actorul Mark Blum, cunoscut din „Desperately Seeking Susan” şi „Crocodile Dundee”, a murit din cauza Covid-19

27 martie 2020  |  08:04  |  👁 501 Vizualizari


Actorul Mark Blum, cunoscut din filme ca „Desperately Seeking Susan” şi „Crocodile Dundee”, a murit din cauza unor complicaţii provocate de Covid-19.

Decesul lui Blum la vârsta de 69 de ani a fost anunţat de grupul The Playwrights Horizons şi de vicepreşedinta SAG-AFTRA Rebecca Damon.

Născut în New Jersey, el şi-a început cariera de actor în anii 1970. A câştigat un trofeu Obie pentru rolul din „Gus and Al” al lui Albert Innaurato, spectacol din stagiunea 1988-1989. Blum a jucat şi pe Broadway în „Lost in Yonkers”, după Neil Simon, „The Best Man” al lui Gore Vidal şi „The Assambled Parties” al lui Richard Greenberg.

În film, s-a remarcat în „Desperately Seeking Susan” (1985), alături de Rosanna Arquette şi Madonna, şi în „Crocodile Dundee” (1986), alături de Paul Hogan. A mai făcut parte, între altele, din distribuţia filmelor „Lovesick”, „Just Between Friends”, „Blind Date” şi „The Presidio”.

Printre producţiile de televiziune în care a jucat se numără „You”, serial al Lifetime, „Sweet Surrender”, „Capital News”, „Frasier”, „NYPD Blue”, „Mozart in the Jungle” şi „Coin Heist”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.