A murit Cornelia Catanga. Era internată în spital cu Covid-19

26 martie 2021  |  07:03  |  👁 289 Vizualizari


Cântăreața de  muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani, fiind internată la Spitalul Universitar din București.
Vestea tristă a fost dată de jurnalistă Mara Bănică, pe contul ei de Facebook.

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Soţul Corneliei Catanga a sunat-o vineri dimineața pentru a-i da nefericita veste. „M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că  nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut t testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a declarat pentru un post TV.

„Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai spus Mara Bănică.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.