A fost lansată prima platformă de rezervări turistice unde poți plăti direct cu toate cardurile de vouchere de vacanță

23 iulie 2020  |  08:44  |  👁 644 Vizualizari


A fost lansată prima platformă de rezervări turistice unde poți plăti direct cu toate cardurile de vouchere de vacanță

BenefitOnline lansează BenefitBooking.ro, prima platformă de rezervări turistice care acceptă plata cu orice card de vouchere de vacanță pentru toate cele 13.500 de unități de cazare listate. În premieră, prin BenefitBooking.ro, turiștii pot cumpăra vacanțe în România inclusiv la hotelurile și pensiunile care altfel nu acceptă plata cu vouchere de vacanță în mod direct la locație.

Platforma digitală BenefitBooking.ro este cel mai nou produs al BenefitOnline.ro și poate fi accesată de toți beneficiarii de carduri de vouchere de vacanță, de la toți emitenții din România. Pentru a avea acces în platforma de rezervări turistice, utilizatorii nu trebuie să primească neapărat beneficii flexibile prin BenefitOnline, BenefitBooking.ro fiind un produs de sine stătător.

Turiștii care cumpără vacanțe prin intermediul BenefitBooking.ro au acces la peste 13.500 de unități de cazare în România listate pe cea mai mare platformă de rezervări online din lume, Booking.com.

În prezent, aproximativ 800.000 angajați români primesc vouchere de vacanță de la angajatori, atât din mediul privat, cât și de stat. Voucherele de vacanță sunt deductibile şi scutite de taxe şi impozite patronale, în limita a 6 salarii de bază minime brute pentru fiecare angajat și pot fi acordate de companii care au înregistrat profit sau venit în anul financiar anterior. În ceea ce privește personalul plătit din fonduri publice, acesta primește anual vouchere de vacanță în cuantum de 1.450 de lei pentru fiecare angajat.

Începând cu 30 martie 2020, ca măsură de prevenție în contextul pandemiei de COVID-19, voucherele de vacanță pot fi emise exclusiv pe suport electronic (card), potrivit OUG Nr. 35/2020.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.