Zodiile care vor cunoaste dragostea pana la finalul anului. 2023 ii va gasi alaturi de un nou partener

Wearing wedding rings

12 octombrie 2022  |  12:24  |  👁 355 Vizualizari


Aceste zodii vor cunoaste dragostea in ultimele luni ale anului. Trei norocoase sunt favorizate pe planul iubirii! Esti pregatita?

Iarna lui 2022 aduce o conexiune rara intre planeta rebela Uranus si Nodul Nord al Destinului. Efectele sunt in curs de desfasurare inca de la inceptului anului si se vor resimti in anii urmatori. Uranus si Nodul Nord se leaga la fiecare 15 ani, dar aceasta este prima data in ultimele secole, iar urmatoarea data va fi abia in 2357.

Atunci cand Uranus se afla in Taur, aduce o schimbare brusca in sentimentele noastre (deoarece Venus este conducatorul planetar al Taurului). Unul dintre modurile in care ne va afecta cel mai mult este prin explorarea noastra sexuala. Aceasta va fi o perioada in care vom dori sa experimentam fantezii secrete.

Asadar, ne indeamna sa ne imbratisam latura senzuala, incorporand atributele hedoniste ale Taurului si predispozitia sexuala a Scorpionului (unde se afla Nodul Sudic al Destinului). Este timpul sa ne luam ramas bun de la singuratate si sa dam frau liber dorintelor inimii.

Cu alte cuvinte, vesti bune pentru cele dintre voi care sunt singure! Dragostea apare in viata voastra mai repede decat va asteptati.

3 dintre zodiile care vor cunoaste dragostea in urmatoare perioada

Pana la finalul anului 2022, 3 dintre zodii sunt favorizate pe plan amoros. Daca te-ai nascut intr-unul dintre aceste semne si esti pregatita sa intalnesti iubirea, tine ochii larg deschisi, caci se vor intampla lucruri frumoase pentru tine.

Taur

Printre zodiile care vor cunoaste dragostea se numara, in mod evident, Taurul, care simte mult efectul intalnirii dintre Uranus (care se afla in semnul lui) si Nodul Nord. Finalul de an e important pentru tine daca esti Taur! Spune „DA” unei oferte neasteptate si s-ar putea sa se schimbe modul in care privesti relatiile.

Din 25 octombrie, eclipsa de Soare din Scorpion o sa aiba un impact asupra casei tale de casatorie si parteneriat. Daca esti in cautarea unei relatii pe termen lung, o sa primesti ceea ce iti doresti sau chiar mai mult. Vorbim despre distractie, aventura si multa pasiune.

Fii curajoasa si renunta la preconceptii!

Leu

Daca esti gata sa prinzi radacini, sa intemeiezi o familie sau sa faci un pas oficial, acesta ar putea fi anul tau. E posibil ca 2023 sa te gaseasca cu un status amoros cu totul nou. Venus face o conjunctura cu Soarele in 22 octombrie, moment in care vei descoperi puterea iubirii. Fii deschisa la orice semn de afectiune primesti.

Lucruri foarte bune vin spre tine din 20 decembrie pana la sfarsitul anului. Atunci, Jupiter se va deplasa prin Berbec si vei iesi mai mult la intalniri si la petreceri.

O sa fie totul foarte extravagant si iesit din comun, asa cum ii place zodiei Leu! Pregateste artificiile!

Scorpion

Nu avea cum sa lipseasca tocmai Scorpionul dintre zodiile care vor cunoaste dragostea, mai ales ca este favorizat pe toate planurile pana la finalul anului. Vorbim despre o reinventare! Scorpionul nu va duce lipsa de admiratori. Ar fi bine sa renunti la aplicatii de dating si mai degraba sa privesti in jur, la petreceri, evenimente sau simple intalniri. Pentru tine dragostea vine mai degraba offline. Luna octombrie va fi de aur pentru sentimentele tale.

Soarele va fi in Scorpion in timpul eclipsei din 25 octombrie 2022 si iti va aduce in fata persoane pentru care nu ai fi avut sentimente in trecut. Dar acum te-ai schimbat si e posibil ca si dorintele si nevoile tale sa fie altele.

Nu te limita, acorda o sansa si barbatilor cu care nu te-ai fi intalnit in trecut, printre ei ar putea fi chiar sufletul tau pereche.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.