WhatsApp vine cu noi schimbări: cum îți vor face viața mai ușoară

25 ianuarie 2023  |  12:34  |  👁 55 Vizualizari


Anumiți utilizatori așteaptă deja de ceva vreme o versiune nativă de WhatsApp. Vestea bună este că așteptarea a luat sfârșit pentru aceștia.

Practic, dacă ai un Mac, acum poți descărca fără restricții WhatsApp, a raportat WaBetaInfo.

Noua aplicație este optimizată pentru hardware-ul Mac și construită cu ajutorul Mac Catalyst, așa că ar trebui să fie mai rapidă și mai eficientă decât versiunea actuală Electron, pe care o găsești pe web.

Ce este nou la WhatsApp

De asemenea, ai parte și de o nouă interfață cu trei panouri pentru a comuta cu ușurință între chat-uri, apeluri, mesaje arhivate și cele marcate cu stea, în timp ce vezi contactele și interacțiunile cu mare ușurință.

Catalyst, de la Apple, a fost conceput pentru a le permite dezvoltatorilor să facă mai ușor conversia de la aplicații iOS la macOS sau să creeze o singură versiune care poate rula pe oricare platformă.

Deoarece Mac a fost dezvoltat pe Catalyst, acest lucru oferă o oarecare speranță a faptului că o versiune mult așteptată ar putea veni și pe iOS.

În 2021, Meta a spus că extinde suportul pentru mai multe dispozitive care să poată folosi mai ușor WhatsApp, ceea ce duce la speculații că, în viitorul nu tocmai îndepărtat, ar putea, de asemenea, să apară inclusiv o aplicație pentru iPad.

Reamintim că, anul trecut, WhatsApp a lansat o versiune nativă pentru Windows 10 care funcționează fără te obliga pe tine să conectezi totul la un smartphone. Arată aproape la fel ca aplicația pentru Mac și oferă, de asemenea, fiabilitate și viteză sporită, ceea ce este, evident, o veste excelentă.

Ce-i drept, aplicația nativă macOS există de câteva luni pe TestFlight, dar aceasta oferă, în momentul de față, sloturi limitate pentru cei care vor să-i testeze capacitățile.

Acum că se află într-o versiune beta completă, poți descărca versiune direct de pe site-ul WhatsApp.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.