Vremuri grele pentru organizatorii de evenimente

27 martie 2021  |  07:06  |  👁 750 Vizualizari


Sunt vremuri extrem de dificile pentru organizatorii de evenimente din toată țara. Firmele fiind lovite grav de pandemia de coronavirus.

În toată țara ateliere de creație rochii de mireasă, restaurantele sau firmele de aranjamente florale, fotografii și muzicanțîi au făcut de curând un an de când se chinuiesc să supraviețuiască. Mulți dintre angajațîi au fost concediați, sunt patroni care aduc bani de acasă că să nu-și piardă salariațîi cu experiență și spun că dacă restricțiile nu vor fi ridicate curând riscă chiar și falimentul.Proprietarul unui atelier care vindea rochii de mireasă în mai multe orașe ale României, dar și în mai multe țări europene spune că pandemia i-a lovit firma exact după ce investise bani în materiale și pregătea colecția de rochii a anului 2020. Cum aproape toate nunțile s-au anulat a rămas cu banii blocați și toate materialele pe stoc. A închis deja trei magazine, acolo unde proprietarii nu l-au păsuit cu chiria și a concediat mai mult de jumătate din cei peste 100 de angajați care lucrau în atelier.

În mare încurcătură sunt și cei care au firme de aranjamente florale, fotografii sau muzicanții. Ultimii s-au reprofilat și fie au plecat din țară, fie lucrează șoferi de taxi sau în alte domenii. În schimb, acest tânăr care are o firmă filmări evenimente spune că aduce bani dintr-o altă activitate că să-și susțînă afacerea, pentru că nu își permite să piardă angajații cu experiență pe care îi are.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.