Vloggerul Colo – instigare la VIOLAREA minorelor. Dan Negru: De asta Trump are dreptate! Și-a scos banii cu nenorocitul ăsta!

3 iunie 2020  |  09:13  |  👁 1628 Vizualizari


Unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România, ”Colo”, pe numele său real Alexandru Bălan, a instigat la violarea unei minore într-un mesaj către fanii săi. Dan Negru a reacționat în urma acestui fapt.

‘Un căpiat, vlogger român, instigă pe YouTube la violarea minorelor povestind o experiență avută cu o minoră. Vloggerul e urmărit de 850 mii de romăni pe YouTube. Ca sa vă faceti o idee, cele mai urmărite talk show-uri televizate adună vreo 500 mii de români pe seară.
Ăsta are 850 mii…

De asta Trump are dreptate când cere ca rețelele de socializare sa fie considerate responsabile pentru postările utilizatorilor. Acu’ nu sunt !
Miza e politică in primul rând dar dincolo de asta rețelele își fixează singure politica de moderare a postărilor.

Vloggeru’ a ajuns la poliție. YouTube e bine-mersi, fară nicio responsabilitate. YouTube și-a scos banii cu nenorocitu’ ăsta, ii va bloca contul și va merge mai departe cu alți nebuni.

(trending YouTube România e ăla cu Tzanga Uraganul și Culiță Sterp’ a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Ce a spus vloggerul

 

”Astăzi am văzut o fată, cred că avea 16 ani. I-am văzut toată… . Mi-a plăcut, de ce să mănânc c*cat, dar merită violată (…)” a spus vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut drept ”Colo”, care are peste 850.000 de urmăritori pe Youtube la această oră. Continuarea afirmațiilor sale este una extrem de vulgară și nu poate fi reprodusă într-o știre.

Vloggerul a mai spus că: ”Eu, dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt”.

”În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept” a anunțat Poliția Capitalei.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.