Viorica Dancila catre Iohannis: „De ce i-aţi minţit pe români si nu ati renuntat la imunitate?”

20 noiembrie 2019  |  12:53  |  👁 674 Vizualizari


CMF: 31190008

Viorica Dăncilă i-a adresat o întrebare importantă lui Klaus Iohannis.”Aş vrea ca, prin intermediul presei, Klaus Iohannis să răspundă la o serie de întrebări pentru români.

O întrebare se referă la o promisiune a domnului Iohannis, făcută în campania electorală din 2014. Atunci a promis că va renunţa la imunitatea oferită de funcţia prezidenţială. Şi îl întreb: „de ce i-aţi minţit pe români?”. Au trecut cinci ani, nu aţi renunţat, nu aţi făcut referendum pentru a renunţa la imunitatea prezidenţială. Eu nu am avut nevoie de imunitate în funcţia de premier. De ce aveţi nevoie de imunitate? De ce vă este frică să renunţaţi la ea? Nu cumva dosarele penale pe care le-aţi avut sau încă le aveţi, sau problemele cu justiţia vă sperie”, a declarat Viorica Dăncilă.

De asemenea, fostul premier, a ridicat şi problema Schengen, după ce Klaus Iohannis a promis, la Summitul de la Sibiu, că România va intra în spaţiul Schengen: „Domnule Iohannis, vă asumaţi acest eşec al politicii externe?”. Viorica Dăncilă s-a referit şi la declaraţiile lui Klaus Iohannis, prin care a afirmat că i-a reeducat pe PSD-iști: „Nu ştiu dacă înţelegeţi că românii nu trebuie împărţiţi în funcţie de opiniile politice. Nu trebuie sa jigniţi în funcţie de partidul din care fac parte. Vă întreb, domnule Iohannis, credeţi că aceasta este atitudinea pe care trebuie să o aibă preşedintele tuturor românilor?”.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.