Verificări la Slănic: Lucrările de reabilitare, supravegherea lui Virgiliu Nanu, preşedintele ales al CJ Prahova

1 iulie 2024  |  04:47  |  👁 57 Vizualizari


Președintele ales al Consiliului Județean Prahova, Virgiliu Nanu, a vizitat astăzi localitatea Slănic pentru a evalua personal debutul lucrărilor de reabilitare permanentă a surpării de pe strada 23 August și stabilizarea definitivă a zonei afectate.

În urma inspecției, președintele Nanu a constatat că operatorul contractat de primăria Slănic desfășoară lucrările într-o manieră responsabilă. „Am observat că lucrările sunt efectuate corect și cu atenție, ceea ce este un semn bun pentru locuitorii din zonă,” a declarat acesta.

Cu toate acestea, Nanu a evidențiat și o problemă majoră: operatorul HidroPrahova gestionează situația deficitar. „Din păcate, încă există deversări din rețeaua de apă în zona afectată, ceea ce complică eforturile de stabilizare,” a explicat președintele Consiliului Județean. Aceste deversări pun în pericol stabilitatea zonei și pot întârzia considerabil finalizarea lucrărilor.

Nanu a subliniat că va continua să se implice activ în toate investițiile și proiectele majore din județ. „Nu voi permite sincope sau lucrări făcute cu superficialitate. Voi participa activ la supravegherea și implementarea acestor proiecte pentru a asigura că sunt realizate la cele mai înalte standarde,” a afirmat acesta.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.