USR, reacție la discuția HALUCINANTĂ dintre un secretar de stat și un întreprinzător privat: mostră de guvernare PNL

27 aprilie 2020  |  11:29  |  👁 882 Vizualizari


Deputatul USR, Claudiu Năsui, face publică discuția dintre secretarul de stat pentru Turism, Răzvan Pîrjol, și omul de afaceri, Răzvan Pascu. Acesta din urmă îi trimisese secretarului de stat o soluție pentru ca firmele din acest sector să nu ajungă în faliment. Secretarul de stat nu ia în calcul propunerea, dar i-a propus, ironic, o funcție de consilier personal. Deputatul USR, Claudiu Năsui, consideră că aceasta este o mostră de guvernare a PNL și arată că din motive de genul acesta crește aparatul bugetar.

”Cum se lucrează la stat.

Secretarul de stat PNL pentru turism (da, avem secretar de stat special pentru turism în caz că nu știați) primește o sugestie de la un specialist din privat în industria turismului. Nu comentăm propunerea, dar e una de bun simț.

Ce face secretarul de stat? Îi propune un post de consilier cu 3.000 de lei pe lună.

3.000 de lei pe lună nu din banii lui, ci din banii contribuabililor.

Asta ca să nu ne mai mire de ce în doar câteva luni de guvernare PNL a crescut numărul angajaților la stat de la 1.235.789 de bugetari (în octombrie 2019) la 1.246.340 bugetari (în februarie 2020). Adică un plus de încă 10.551 de bugetari în 4 luni.

Să nu ne mire de ce guvernul PNL a ales să pună toată povara crizei exclusiv pe umerii sectorului privat. A trimis în șomaj peste un milion de oameni, toți în sectorul privat, în economia reală. Dar la stat nu s-a atins de nimic. S-au răzgândit și asupra șomajului tehnic la stat și asupra scăderii salariilor demnitarilor cu 25%. Niciuna nu s-a întâmplat.”, scrie Claudiu Năsui.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.