USR Prahova cere rezilierea contractului cu Rosal- anunț făcut de Președintele USR Prahova

4 noiembrie 2020  |  11:23  |  👁 278 Vizualizari


Mihai Polițeanu, președintele USR Prahova, cere în continuare rezilierea contractului cu Rosalul, într-o declarație publică făcută pe pagina sa de socializare.

„De câteva zile, ROSAL Ploiești este într-o ofensivă de imagine pe care eu o numesc o ofensivă de NESIMȚIRE. Ploieștiul este de ani de zile o groapă de gunoi, angajații ROSAL sunt neplătiți cu lunile și ca să fie plătiți dau șpăgi șefilor, utilajele sunt aproape inexistente, iar tarifele sunt nesimțit de mari.

Heirupismul ROSAL din aceste zile se întâmplă pentru că avem un nou primar, un nou Consiliu local, iar USR și, parțial, PNL, au vorbit în campanie despre rezilierea contractelor cu ROSAL la nivel de ADI sau de Ploiești. Cu alte cuvinte, jocul ăsta de glezne și de imagine are loc pentru că ROSAL-ul are un morcov în partea dorsală.

În fapt, Ploieștiului îi trebuie pe termen lung servicii de calitate pentru curățenia orașului. Asta înseamnă un contract făcut cu cap, axat pe colectare selectivă și reciclare, un operator de salubritate integru și cu utilaje suficiente, și, nu în ultimul rând, gunoaiele din Ploiești să nu mai fie o afacere de corupție transpartinică, așa cum au fost până acum.

Noi, USR PLUS, vom continua să cerem rezilierea contractului cu ROSAL, atât la nivel de ADI cât și de Ploiești, și contractarea serviciilor unui alt operator.”

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.