USR-PLUS susținut de cel care se opune iaderării României în spațiul Schengen, premierul Olandei- „Nu el se opune intrării României în spațiul Schengen? Cu așa aliați, ce nevoie sa mai ai de dușmani?!”

7 noiembrie 2020  |  10:32  |  👁 373 Vizualizari


Premierul Olandei, cel care s-a opus aderării României la spațiul Schengen, susține Alianța USR-Plus.

USR a postat pe pagina sa de facebook un mesaj de susținere din partea premierului Olandei, Mark Rutte, cel care, în 2019, s-a opus aderării României la spațiul Schengen. https://www.facebook.com/USRNational/videos/2827569644156455

Deși se așteptau la un feedback pozitiv, internauții au taxat asocierea USR-Plus cu cel care a împiedicat România să fie în Schengen.

Vă lăsăm aici câteva reacții, se pare c[ românii nu uită chiar așa de ușor: „Noi îi pupăm mâna lui Rutte, iar ei ne blochează accesul în Schengen. Curat, murdar, cum ar zice unii.”, „Îmi e scârbă”, „Cand stii ca te lauda ala care se opune ca Romana sa intre in Schengen atunci stii ca USR e condus de straini si au interese meschine in tara!!!😡😡😡„, „Da da…..dar el nu e contra intrarii in Shengen .De ce??Ca sa treaca marfa din Asia ,prin Roterdam si Hamburg,Kaloo…..doar vorbe pentru slugi.Amageala.”, „Rutte! Nu mai vota impotriva noastra cand vrem in Schenngen si atunci suntem prieteni”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.