Unul dintre cei mai tineri primari, Ioan-Paul Grigore, câștigă, cu peste 85 %, cel de-al doilea mandat

14 octombrie 2020  |  08:14  |  👁 944 Vizualizari


Bogdan Toader prezintă unul dintre cei mai tineri primari social democrați care a câștigat un nou mandat de primar cu peste 85% din voturile valabil exprimate de locuitorii comunei Izvoarele.
”Unul dintre cei mai tineri primari, Ioan-Paul Grigore, câștigă, cu peste 85 %, cel de-al doilea mandat!
Tânărul social-democrat a câștigat alegerile pentru primăria #Izvoarele cu 86,23% din voturile locuitorilor comunei și îl felicit, având mare încredere în puterea sa de muncă!
☑ Mă bucur că am reușit să îl sprijin, de la Consiliul Județean Prahova, cu fonduri pentru racordarea gospodăriilor la rețeaua de apă și la cea de canalizare, pentru repararea și asfaltarea străzilor și amenajarea de trotuare de-a lungul drumului național DN1A, care străbate comuna. De asemenea, Drumul Județean 102, care ajunge la Homorâciu dinspre Slănic, a intrat în ultimii doi ani în programele de asfaltare ale Consiliului Județean, îmbunătățind calitatea legăturii rutiere cu localitatea Izvoarele.
🏞Datorită bunului management de care a dat dovadă „bravul primar”, cum îl numesc cetățenii din Izvoarele, aceasta a devenit în ultimii ani, una dintre comunele prahovene căutate de românii care vor să își construiască case de vacanță.
Stiu că își dorește fonduri europene pentru investiții în sănătate și educație, îi urez mult succes și rămân alături de primarul Ioan-Paul Grigore, din calitatea mea de președinte al Organizației județene PSD Prahova!”

🤝 Unul dintre cei mai tineri primari, Ioan-Paul Grigore, câștigă, cu peste 85 %, cel de-al doilea mandat!Tânărul…

Publicată de Bogdan Toader pe Marţi, 13 octombrie 2020

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.