Un parlamentar de Prahova cere demisia ministrului „(in)Culturii”

15 iunie 2020  |  06:10  |  👁 730 Vizualizari


Deputatul de Prahova, Andrei Nicolae, solicită demisia ministrului Culturii pentru modul în care a fost alocată suma de 2 milioane de lei pentru un spectacol la Muzeul de artă contemporană.

Într-o postare pe Facebook, deputatul Andrei Nicolae se arată revoltat de alegerea făcută de ministrul Culturii în privința alegerii ambasadorului Zilei Brâncuși, dar și pentru alocarea unor sume de bani de la ministerul menționat.

„Ministerul Culturii. Sa recapitulam: unii dintre noi nu au înțeles nimic din povestea cu alegerea ambasadorului Zilei Brancusi in persoana Irinei Rimes. Asta e! Se mai intampla. Mno, acum, același ministru și același minister aloca 2 milione de lei pentru un spectacol cu travestiți la Muzeul de artă contemporană, show la finalul căruia, pe scena, în fata vicepremierului și ministrului inculturii, cei 2 „artiști” își doresc dărâmarea Catedralei Neamului. Deci nu sprijinim artiștii, nu deschidem sălile de Teatru, de cinema, de concert, dar dam bani pentru o mizerie. No comment.
Later edit: pe măsură ce citesc și văd ce s-a întâmplat acolo pe banii noștri, ma enervez tot mai tare și nu pot sa spun decât atat: cer demisia ministrului (in)culturii! Sa va fie rușine, stimabile!”, Cristina Liberis

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.