Un moment de neatenție l-a costat viața pe un șofer de 23 de ani, la ieșirea din Mizil. A murit carbonizat după o depășire riscantă

30 septembrie 2021  |  05:30  |  👁 262 Vizualizari


A vrut să depăşească o coloană de maşini şi a ieşit în faţa TIR-ului. A fost greşeala fatală făcută de un tânăr de 23 de ani, ieri, la ieşirea din oraşul Mizil. În urma impactului, maşina în care se afla a luat foc. Nu a mai reuşit să iasă. Şi cabina TIR-ului a fost cuprinsă de flăcări, însă conducătorul acestuia a reuşit să se salveze.

Este tot ce a mai rămas din maşina condusă de tânărul de 23 de ani. Martorii spun că acesta şi-ar fi pierdut răbdarea, ieri, la ieşirea din Mizil, şi a încercat o depăşire periculoasă. Nu a mai putut evita impactul devastator cu TIR-ul venit din sens opus.

Adrian Țurcaș, Poliția Orașului Mizil: Din direcția Mizil către Buzău pe DN1B circula un autoturism marca Dacia Logan care la un moment dat s-a desprins din coloană și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule format din autotren și semiremorcă. În urmă impactului, ambele autovehicule au fost incendiate. Din autoturismul Dacia Logan conducătorul auto a decedat carbonizat.

La sosirea echipajelor de pompieri, atât maşina, cât şi cabina TIR-ului erau cuprinse de flăcări.

Cătălin Mihai, ISU Prahova: La locul intervenției am mobilizat o autospecială de lucru cu apă și spumă o descarcerare și o ambulanță SMURD.

Şoferul TIR-ului spune că a încercat să tragă dreapta, dar nu a putut evita impactul. Abia a scăpat şi el de flăcări.

Cosmin Vinea, șofer TIR: Păi a luat foc că a luat foc maşina lui. Şi până au venit domnii de la pompieri a durat puţin şi…

Pentru că circulaţia în zonă a fost restricţionată, s-au format în scurt timp cozi uriaşe de maşini. Şoferii spun că văd tot mai des astfel de accidente şi dau vina pe starea drumurilor.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.