Un calarasean a ajuns sa conduca judetul Prahova. Omul lui Iulian Dumitrescu, adus de la Calarasi- pus vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova. Ce stim despre acesta

26 octombrie 2020  |  13:47  |  👁 1436 Vizualizari


Dumitru Tudone, fostul secretar al Consiliului Judetean Calarasi, actual consiler judetean PNL, a fost ales, astazi, vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, prin vot secret. 

Astazi a avut loc sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Prahova, pentru a se alege cei 2 vicepresedinti ai Consiliului. Unul dintre acestia este Dumitru Tudone, cel care locuieste la Plopeni in acelasi apartament cu actualul presedinte Iulian Dumitrescu si cu primarul orasului Plopeni, Dragos Nita.

Pana in acest an, acesta a locuit si trait in Calarasi, locul in care s-a si nascut. A fost secretar al Consiliului Judetean Calarasi, iar ultimul loc de munca a fost acela de sef de cancelarie al prefectului judetului Prahova.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova nou ales, Dumitru Tudone, a mai fost acuzat de comiterea infracţiunii de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul (in valoare de 60 milioane de euro), impreuna cu alti inculpati. Mai multe detalii aici: https://marinbadea.ro/cutremur-la-nivelul-judetului-d-n-a-acuza-o-frauda-de-60-de-milioane-de-euro-comisa-prin-jongleriile-cu-terenuri-de-la-fundulea/?print=print

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.