Trei deputati PSD Prahova sprijina financiar Serviciul de Ambulanta Prahova si lanseaza o provocare colegilor parlamentari

8 aprilie 2020  |  09:27  |  👁 760 Vizualizari


Serviciul de Ambulanta Prahova, una dintre cele mai importante institutii publice din judet in lupta cu noul coronavirus, a primit sprijin financiar din partea unui grup de parlamentari prahoveni, care si-au completat gestul cu un apel extrem de important, lansat si colegilor din celelalte partide: Solidaritatea salveaza vieti. Sa ii sprijinim pe cei vulnerabili!

Astfel, deputații social-democrati prahoveni Laura Fulgeanu-Moagher, Andreea Cosma și Răzvan Ursu au donat către Serviciul de Ambulanta Prahova suma de 15.000 lei, bani ce vor fi folosiți la achiziția de echipamente de protecție, atât de necesare în lupta împotriva noului coronavirus.

„Si salvatorii trebuie salvați” este ideea de la care deputatul prahovean Laura Fulgeanu-Moagher a pornit in sprijinul personalului medical al Ambulantei Prahova.

„Zi de zi, ora de ora, personalul medical al serviciului de ambulanță duce o lupta cat se poate de dura împotriva pandemiei provocata de coronavirus. Chiar daca sunt medici si asistente cu ani de experienta, si ei sunt oameni, au temeri, angoase, și, cel mai important, si ei au familii pe care isi doresc sa le protejeze. Insa, in plus fata de noi, acesti oameni se trezesc in fiecare zi cu dorinta de a salva vieti. Dragostea lor pentru semeni si pasiunea pentru meseria pe care o slujesc reprezinta motivele pentru care astazi, trebuie sa le fim alaturi. Merita sa ii pretuim si merita sa le acordam respectul nostru”, a declarat Laura Fulgeanu-Moagher.

In plus, grupul parlamentarilor care s-au implicat in sprijinirea personalului medical al Serviciului de Ambulanta Prahova a lansat un apel atat pentru colegii deputati si senatori ai celorlalte partide, cat si cetatenilor: „Solidaritatea salveaza vieti. Sa ii sprijinim pe cei vulnerabili!, este mesajul pe care deputatii prahoveni PSD il transmit colegilor de breasla, indemnandu-i sa contribuie financiar la sprijinirea unitatilor medicale din judet.

Cat despre abordarea cetatenilor fata de serviciul de urgenta, cei trei parlamentari au urmatorul mesaj: „Personalul medical din serviciul de ambulanță trăiește sub o permanentă amenințare de infectare cu COVID-19, de aceea, oamenii sunt sfătuiți ca atunci când apelează 112, să comunice cu corectitudine și reponsabilitate toate simptomele si informatii despre istoricul de calatorie, pentru ca personalul de prima interventie sa se poata proteja!”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.