Trei decenii de învățământ economic superior, la UPG Ploiești

25 octombrie 2022  |  09:54  |  👁 381 Vizualizari


În acest an se împlinesc trei decenii de la înființarea Facultății de Științe Economice în cadrul Universității ”Petrol-Gaze” din Ploiești. Astfel, comunitatea academică desfășoară, la aniversarea a 30 de ani de învățământ economic superior la Ploiești, în perioada 24 – 28 octombrie 2022, mai multe manifestări pentru marcarea acestui moment: o conferință internațională adresată cercetătorilor, sesiuni științifice studențești, workshop-uri, lansare de carte, momente culturale și artistice.
”Aceste manifestări sunt dedicate studenților, cadrelor didactice, reprezentanţilor comunității locale și naționale, reprezentȃnd o bună oportunitate pentru întâlnirea și relaționarea între membri ai comunitǎţii academice și invitați din mediul socio-economic, recunoscându-se astfel, oficial, aportul învățământului superior economic de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești la dezvoltarea ecosistemului de business prahovean. Comunitatea academicǎ se bucurǎ de prelegerile unor profesori din Albania, Bosnia-Herţegovina, Iran şi Spania, care participǎ la evenimentele aniversare ale Facultății de Științe Economice. În plus, prezenţa unor profesori universitari prin programul ERASMUS oferǎ posibilitatea cadrelor didactice şi studenţilor de a dezvolta relaţii de colaborare pe plan didactic şi ştiinţific cu specialiştii strǎini aflaţi ȋn universitatea noastrǎ ȋn aceastǎ perioadǎ”, a transmis purtătorul de cuvânt al UPG Ploiești, Mirela Dulgheru.

SURSAhttps://prahovainfo.ro/actualitate/5642-trei-decenii-de-%C3%AEnv%C4%83%C8%9B%C4%83m%C3%A2nt-economic-superior,-la-upg-ploie%C8%99ti.html

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.