Trăim în România: posibil violator, lăsat liber pentru că judecătoarea a întârziat la muncă!

3 februarie 2023  |  18:04  |  👁 129 Vizualizari


Caz incredibil şi grav la Dej! Un bărbat acuzat de viol a plecat liber, prin faţa poliţiştilor, din cauză că judecătoarea, care ar fi trebuit să-i prelungească mandatul de reţinere, a întârziat la muncă.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani, din comuna Căşeiu, fusese prins de poliţişti, după ce o fată în vârstă de 17 ani a depus plângere împotriva lui pentru că ar fi violat-o, dar până la urmă a rămas liber dintr-un motiv incredibil.

Ordonanţa de reţinere a expirat

Dus la Judecătoria Dej, bărbatul a plecat chiar prin faţa poliţiştilor, după ce ordonanţa de reţinere a expirat, iar dosarul său nu fusese încă judecat pentru că o judecătoare, respectiv Mărginean Cătinean Candidia Laura, a întârziat la muncă.

Ulterior, pe numele suspectului a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. Astfel, infractorul a reuşit să plece de la instanţă şi a dispărut, fiind acum căutat de poliţiştii din toată ţara.

„Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112″, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.