Toți locuitorii comunei prahovene Râfov vor beneficia de gaze naturale

18 septembrie 2020  |  06:42  |  👁 166 Vizualizari


Toți locuitorii comunei prahovene Râfov vor beneficia de gaze naturale, a anunțat, ieri, primarul Costin Cazanciuc. Edilul a precizat că lucrările urmează să înceapă în curand, iar valoarea investiției este de 27,3 milioane de lei. Durata de executie a lucrărilor este de 23 de luni.
Stimați locuitori ai comunei Râfov,
Astazi, este poate, cea mai importantă zi din istoria comunei din ultimii 30 de ani. A fost emisă autorizația și am semnat ordinul de începere a lucrărilor la rețeaua de gaze care cuprinde fiecare strada din comuna Râfov, în toate cele 9 sate.
Un aspect extrem de important este RACORDAREA, aceasta este cuprinsă în proiect, fiind GRATUITĂ!
Un proiect amplu, început în 2015, de atunci lucrându-se la studii, avize, finanțare, într-un cuvânt “birocrație”, devine începând de astăzi realitate.
Durata de executie a lucrării este de 23 de luni.
Valoarea proiectului este de: 27.378.112,98 Lei
Acestea fiind spuse, în comuna Râfov, sunt în desfășurare lucrările la toate cele 3 mari proiecte de infrastructura, gaz, canal, apă!
Doresc să mulțumesc în mod special, domnului președinte al Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, pentru sprijinul acordat în realizarea acestui proiect atât de important pentru localitatea noastră.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.