Top 5 zodii care ”cad mereu în picioare”

20 iulie 2020  |  06:59  |  👁 94 Vizualizari


Diplomația nu este atuul tuturor semnelor din Horoscop. Există zodii care izbucnesc doar de la o vorbă pe care o consideră jignitoare și există zodii care știu cum să facă față unor astfel de situații și să iasă neșifonate din conflicte sau conversații purtate mai în contradicoriu.

Taur

Este un semn fix în zodiac, ceea ce înseamnă că ține foarte mult la părerile lui. Lucru care nu este tocmai benefic pentru el, atunci când izbucnește un conflict. Taurul este o fire care știe cum să se comporte, ca să ”dea bine”, indiferent de situație. De aceea, înainte de a reacționa, Taurul ia o pauză mentală, în care se gândește la ce are de pierdut dacă face o criză de nervi. După aceea, va avea parte de o conversație mult mai calmă cu interlocutorul său.

Gemeni

Gemenii sunt guvernați de Mercur, Zeul comunicării. Atunci când este pus în fața unei situații dificile sau a unui conflict, geamănul știe să-și managerieze furia cu cea mai mare pricepere. Așa, în comunicare, va da impresia că pentru el nicio misiune nu este greu de îndeplinit. Te va trage de limbă și va afla ce ai pe suflet și în același timp te va face să realizezi că ai făcut foarte bine că i le-ai împărtășit.

Rac

Racul nu suportă să fie criticat: îi rănești sentimentele și îl faci să-și piardă încrederea de sine. Însă nu vei porni un conflict cu el dacă îi vei spune ce ai pe suflet, din contra. Vei constata că nu ai cu cine să te cerți. Racul dă înapoi când vine vorba de astfel de probleme, care îi displac extrem de tare, iar în situații de genul cu public, ei bine, el va ieși câștigător, iar tu vei fi luat drept istericul pus pe harță.

Leu

Avid de atenție și de complimente, Leul este atent la fiecare mișcare, în certuri, competiții, provocări, pentru că e conștient că altfel, imaginea pe care și-a construit-o, se va nărui într-o clipită, din cauza furiei de moment. Știe când trebuie să țipe, când să te ia cu vorba bună, dar și când să ți se bage pe sub piele. Orice război cu el este o cauză pierdută.

Balanța

Balanța va oscila întotdeauna între alb și negru, între bine și rău. Datorită inteligenței superioare caracteristică zodiei, își va da seama pe loc dacă spui sau nu adevărul. Balanța urăște drama și, chiar dacă te prinde că ai mințit-o, pentru a nu avea parte de astfel de momente stânjenitoare, nu-ți va spune ceea ce a aflat. Te va lăsa să crezi în continuare că ți-a mers micul truc, însă data viitoare nu îți va mai căuta compania. Balanțele sunt cei mai buni dimplomați și, dacă le-ai câștigat afecțiunea, vor ști cum să te împace dacă te-au supărat, dar și să ofere o soluție perfectă, înainte ca tu să-i expui problema.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.