Top 5 zodii care ”cad mereu in picioare”

Diplomatia nu este atuul tuturor semnelor din Horoscop. Exista zodii care izbucnesc doar de la o vorba pe care o considera jignitoare si exista zodii care stiu cum sa faca fata unor astfel de situatii si sa iasa nesifonate din conflicte sau conversatii purtate mai in contradictoriu.

Iata care sunt zodiile care ”cad mereu in picioare”!

Taur

Este un smen fix in zodiac, ceea ce inseamna ca tin foarte mult la parerile lor. Lucru care nu este tocmai benefic pentru ei, atunci cand izbucneste un conflict. Taurul este insa o fire care stie cum sa se comporte, ca sa ”dea bine”, indiferent de situatie. De aceea, inainte de a reactiona, Taurul ia o pauza mentala, in care se gandeste la ce are de pierdut daca face o criza de nervi. Dupa aceea, va ave patre de o conversatie mult mai calma cu interlocutorul sau.

Gemeni

Gemenii sunt guvernati de Mercur, Zeul comunicarii. Atunci cand este pus in fata unei situatii dificile sau a unui conflict, geamanul stie sa-si managerieze furia cu cea mai mare pricepere. As in comunicare, va da impresia ca pentru el nici o misiune nu este greu de indeplinit. De asemenea, nici cele mai delicate probleme, pe care te feresti sa le discuti cu el, nu il vor face sa iasa castigator. Te va trage de limba si va afla ce ai pe suflet si in acelasi timp te va face sa realizezi ca ai facut foarte bine ca i le-ai impartasit.

Rac

Racul nu suporta sa fie criticat: ii ranesti sentimentele si il faci sa-si piarda increderea de sine. Insa nu vei porni un conflict cu el daca ii vei spune ce ai pe suflet, din contra. Vei constata ca nu ai cu cine sa te certi. Racul da inapoi cand vine vorba de astfel de probleme, care ii displac extrem de tare, iar in situatii de genul cu public… ei bine, el va iesi castigator, iar tu vei fi luat drept istericul pus pe harta.

Leu

Avid de atentie si de complimente, Leul este atent la fiecare miscare, in certuri, competitii, provocari, pentru ca e constient ca altfel, imaginea pe care si-a construit-o, se va narui intr-o clipita, din cauza furiei de moment. Stie cand trebuie sa tipe, cand sa te ia cu vorba buna, dar si cand sa ti se bage pe sub piele. Orice razboi cu el este o cauza pierduta.

Balanta

Balanta va oscila intotdeauna intre alb si negru, intre bine si rau. Datorita inteligentei superioare caracteristica zodiei, isi va da seama pe loc daca spui sau nu adevarul. Balanta uraste drama si, chiar daca te prinde ca ai mintit-o, pentru a nu avea parte de astfel de momente stanjenitoare, un-si va spune ceea ce a aflat. Te va lasa sa crezi in continuare ca ti-a mers micul truc, insa data viitoare nu iti va mai cauta compania. Balantele sunt cei mai buni dimplomati si, daca le-ai castigat afectiunea, vor sti cum sa te impace daca te-au suparat, dar si sa ofere o solutie perfecta, inainte ca tu sa-i expui problema.

Related posts

Leave a Comment

five × 2 =