TIGAIA LUI ZDREANTA – Inregistrare noua cu „Portocala”, surprins in timp ce fabrica un dosar: „Eu am tigaia, dar n-am omul. Gaseste-mi pe unu’ sa o depuna ca proba”

21 iulie 2020  |  11:05  |  👁 924 Vizualizari


Oare cat va mai ramane liber fostul procuror DNA Mircea Negulescu (foto), simbolul abuzurilor comise in Romania de parchetul anticoruptie condus de inculpata Laura Kovesi? In timp ce Inalta Curte refuza sa emita un mandat de arestare preventiva, in spatiul public apar noi dovezi despre cum fabrica dosare procurorul Negulescu, zis “Zdreanta” sau “Portocala”.


Jurnalistul Victor Ciutacu de la Romania TV a prezentat, luni seara, 20 iulie 2020, noua inregistrare cu Mircea Negulescu, surprins in timp ce pregatea o “paradeala”. Inregistrarea a fost realizata de fostul deputat Vlad Cosma, cel care a devoalat mizeriile de la DNA Ploiesti, iar la discutie participa si un alt procuror de la “unitatea de elita”. Este vorba despre procurorul Alfred Savu, la randul sau acuzat in mai multe dosare la SIIJ.

Inregistrarea prezinta modul in care Mircea Negulescu fabrica un dosar in care tinta era fostul deputat Sebastian Ghita, iar cazul de fata prezinta o plantare de probe cat se poate de evidenta. Concret, Mircea Negulescu ii cerea lui Vlad Cosma sa ii aduca o persoana care sa sustina la DNA, desigur in mod mincinos, ca a primit o tigaie drept mita electorala. Problema lui Negulescu era ca avea tigaia, insa nu avea asa-zisul “mituit”.

Iata discutia dintre procurorul Mircea Negulescu, procurorul Alfred Savu si fostul deputat Vlad Cosma:

Vlad Cosma: Tot in ala.

 

Alfred Savu: In ala, cu identitate noua si dosar nou.

 

Vlad Cosma: Dosar nou? Il lipiti dupa aia? Dar ei denuntul vechi l-au vazut pana acum?

 

Alfred Savu: Nu.

 

Vlad Cosma: Nici azi la instanta?

 

Alfred Savu: Nici nu o sa-l vada. Nu. Pai nu e la dosar.

 

Mircea Negulescu: Ce-ai, ma? Esti nebun? Cum sa pun denuntul?

 

Vlad Cosma: A, e doar declaratia…

 

Mircea Negulescu: E declaratia cu identitate protejata, ce dracu’…

 

Vlad Cosma: Si aia de unde stie daca e denunt sau declaratie de martor?

 

Mircea Negulescu: Pai nu stie, ca eu am proces verbal de sesizare din oficiu, ma. Oricum stie ca daca am intrat eu, ma tin de cuvant. Ca a zis ca nu mai suntem prieteni.

 

Vlad Cosma: Pe tigaie?

 

Mircea Negulescu: Da-mi o tigaie, da… Vreau sa-mi gasesti si mie pe unul sa mi-o aduca din… Ca eu am tigaia, dar n-am omul.

 

Vlad Cosma: Sa vina un om sa…

 

Mircea Negulescu: Sa aduca tigaia.

 

Vlad Cosma: Sa o depuna, da, proba…

 

Mircea Negulescu: Da”.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.