Teodor Tiță, șeful știrilor Europa FM, în echipa de comunicare USR. Moise Guran, vedeta stației. Ca să înțelegeți cine va filtra știrile

Critici la adresa lui Moise Guran, după ce șeful știrilor de la Europa FM a intrat în echipa de campanie a lui Dan Barna pentru alegerile prezidențiale.
Teodor Tiță, fost director de știri al postului de radio Europa FM, a intrat în echipa de campanie a lui Dan Barna pentru alegerile prezidențiale. El realiza ”Ediție specială Piața Victoriei, cu Teodor Tiță, Liviu Avram și Moise Guran”.
“Totuși știrea că șeful știrilor de la Europa FM face parte din echipa de campanie USR, nu poate fi lăsată să treacă chiar așa neobservată.
Io speram că în toată gașca de propagandiști de acolo să fi fost și vreo doi care chiar credeau în ceea ce fac și care au renunțat la meserie ca să facă susținere politică din convingere. Nu. Ei se călcau pe picioare să lupte cu ciuma roșie doar ca să se pună bine cu șeful.
Moise Guran, vedeta stației, cu emisiunea aia unde sună toți cei care vor să scoată țara din rahat, dar care la ora când stau la telefon cu propagandistul șef ar trebui să fie la muncă, la mitigul din 10 august 2018 era ghid în direct la radio pentru cei care veneau la București, explicându-le unde trebuie să ajungă, unde să-și lase mașinile etc.
Sper că măcar acum, când totul este oficial, ăia care v-ați instalat aplicația aia de “știri verificate Biziday” să-nțelegeți cine vă filtra știrile și cât sunteți de naivi”, se arată pe o pagină de Facebook. Cel care a postat mesajul are numele de Adi Alexandru.

 

Sursa: dcnews.ro

Related posts

Leave a Comment

fifteen − 11 =