Tendințe în modă, sezonul toamnă-iarnă 2022-2023. Ce culori se poartă în această perioadă

11 noiembrie 2022  |  12:37  |  👁 299 Vizualizari


De ce iubim sezonul de modă toamnă/iarnă? Cu siguranță datorită țesăturilor călduroase, învelitoare, puloverelor plăcute la atingere și… paltoanelor stilate pentru femei. Tendințele de modă pentru toamna/iarnă 2022/2023 se schimbă de la an la an, iar designerul Florin Burescu, ne-a dezvăluit ce se poartă în acest sezon, dar și care sunt articolele vestimentare care trebuie eliminate din garderobă.

Tendințe în modă în sezonul toamnă-iarnă 2022-2023

Designerul Florin Burescu a mărturisit că, în acest sezon, se poartă culorile puternice, denimul și pielea.

„Sezonul rece păstrează culorile puternice ce s-au purtat vara aceasta, însă imprimate pe materiale pline, croșete și cu aplicații manuale. Se poartă mult denimul și pielea în diverse combinații. ”, a declarat Florin Burescu pentru Spectacola.

 Ce culori se poarta în acest sezon?

„Albastrul, roșu, verde sunt doar câteva din nuanțele ce se poartă mult în acest sezon, însă nu în outfit-uri integrale, ci în combinații cu nuanțe pământii, nuduri și pasteluri.”, a mai spus designerul.

Florin Burescu a precizat și articolele care nu se mai poartă în acest sezon.

„În principal toate articolele ce au materiale dedicate sezonului cald. Și încălțămintea cu blană artificială sau naturală. ”, ne-a mai spus Florin Burescu.

Ce obiecte vestimentare au revenit în trend?

„Denimul este din nou în trend, așa cum ne-a obișnuit. El apare periodic în moda urbană, motiv pentru care nu trebuie să renunțăm la hainele vechi, ci doar să le punem deoparte și să le folosim atunci când moda revine”, a mai spus designerul.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Florin Burescu

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Florin Burescu: De când mă știu mi-am dorit să lucrez în mass-media. În primii ani m-am văzut actor, după cântăreț și tot așa.

SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Florin Burescu: Cred că a fost aceea când am chemat copiii din fața blocului să ne jucăm în casă la mine și am spart tot: lustre, vitrine, pahare, bibelouri…

SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimbă în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Florin Burescu: Nu aș schimba un lucru anume, aș încerca să grăbesc anumite etape din viață.

SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Florin Burescu: Frica de început, fie că vorbim de începutul unui business,  fie că vorbim de începutul unei relații personale. Mi- a fost atât de greu la începuturile mele, încât am rămas cu această teamă.

SURSAhttps://www.dcnews.ro/tendinte-in-moda-in-sezonul-toamna-iarna-2022-2023-ce-culori-se-poarta-in-aceasta-perioada_894521.html

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.