Tânăr din Boldești Scăeni reținut în urma unor percheziții. Este acuzat că a furat scule electrice în valoare de 15 000 de lei

25 februarie 2023  |  15:38  |  👁 135 Vizualizari


Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Boldești Scăeni este cercetat penal pentru furt calificat după ce la începutul lunii februarie a furat mai multe scule electrice dintr-o magazie a unui magazin de materiale de construcții din oraș.

În fapt, la data de 9 februarie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, angajat al unei societăți de construcții despre faptul că, în noaptea de 8 spre 9 februarie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras dintr-o magazie, mai multe scule electrice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de de 29 de ani, din oraș.

În vederea administrării probatoriului, ieri, 23 februarie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la domiciliul bărbatului în cauză, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care și sculelele electrice reclamate ca fiind sustrase.

Valoarea totală a prejudiciului este de 15.000 de lei, acesta fiind recuperat, în totalitate, prin predarea bunurilor găsite, persoanei vătămate.

Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat, față de el a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

sursa

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.