Sylvester Stallone divorțează după 25 de ani de căsnicie / Motivul invocat de soția sa

26 august 2022  |  09:57  |  👁 255 Vizualizari


Ea îl mai acuză pe actor că „s-a angajat în disiparea intenționată, epuizarea și/sau irosirea activelor matrimoniale cu efecte economice adverse” asupra patrimoniului familiei.

„Îmi iubesc familia. Ne ocupăm de aceste probleme personale pe cale amiabilă și în privat”, a declarat Stallone într-un comunicat remis celor de la Insider.

Flavin a spus la rândul ei pentru revista People că „deși nu vom mai fi căsătoriți, voi prețui mereu cei peste 30 de ani de relație pe care i-am împărtășit și știu că amândoi suntem dedicați fiicelor noastre frumoase”.

Sylvester Stallone și soția sa au trei fiice împreună

Flavin, în vârstă de 54 de ani, și Stallone, 76, s-au întâlnit în 1988, având o relație de 6 ani înainte ca vedeta din Rocky să se despartă de fostul model.

Flavin a relatat ulterior că a aflat de la agentul ei că actorul a avut o aventură.

Cei doi s-au împăcat în 1995 și au avut primul lor copil împreună, Sophia Stallone, în 1996, căsătorindu-se un an mai târziu.

Cuplul are alte două fiice: Sistine, în vârstă de 24 de ani, și Scarlet, 20. În luna mai Stallone și Flavin au sărbătorit 25 de ani de căsnicie.

În ultimele săptămâni Stallone a distribuit mai multe mesaje agresive pe rețelele de socializare, cerându-i în termeni duri producătorului Irwin Winkler, cel care deține drepturile de autor pentru franciza „Rocky”, să i le acorde pentru a le lăsa moștenire copiilor săi.

Nu este clar dacă acestea au legătură cu problemele financiare invocate de Flavin în cererea de divorț.

SURSA https://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-25753650-sylvester-stallone-divorteaza-dupa-25-ani-casnicie-motivul-invocat-sotia.htm

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.