SURSE: Scandal la PNL Prahova. Un primar PNL recunoaște meritele “PSD-sitului” Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean

27 august 2020  |  07:17  |  👁 2716 Vizualizari


Într-o broșură editată de primarul comunei Albești Paleologu, Panait Marian, apar informații conform cărora Consiliul Județean Prahova a alocat bani pentru realizarea unui obiectiv de mare importanță în comună.

După publicarea broșurii în cauză, la PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, președintele filialei, a avut o reacție nu tocmai politicoasă la adresa primarului, certându-l pentru laudele aduse lui Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean.

Este vorba despre finanțarea cu fonduri județene a sensului giratoriu realizat de primăria Albești Paleologu în parteneriat cu C.J. Prahova, finanțarea de la Consiliul Județean fiind de 350.000 lei.

Primarul PNL a fost certat de conducerea politică a PNL Prahova pentru recunoașterea meritelor Consiliului Județean Prahova, primarul motivând că este unul dintre proiectele sale de suflet și nu putea să afirme în broșură o minciună în legătură cu finanțarea.

Consiliul Județean Prahova, în parteneriat cu Consiliul Local Albești – Paleologu , a finanțat proiectul ,, Amenajare sens giratoriu între DN 1B, DN 1D, DJ 102C și lucrări conexe în comuna Albești – Paleologu”, valoarea totală a investiției ridicându-se la suma de 616.249,02 lei fară TVA, din care suma alocată de județul Prahova a fost de 350.000 lei. Lucrarea face parte din programul de dezvoltare locală a localităților județului Prahova și modernizare a infrastucturii rutiere.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.