Sunt 9 drumuri naționale închise din cauza vremii. Codul Galben de ninsoare, care viza 14 judeţe din sud-estul ţării şi Capitala, a expirat

29 ianuarie 2023  |  09:17  |  👁 68 Vizualizari


A fost încă o noapte cu viscol puternic în judeţele din sud-estul ţării. Sunt încă zone unde ninge abundent, iar pe unele drumuri sunt troiene.

Cea mai dificilă situaţie este în judeţele Buzău şi Vrancea, în special pe DN 2 şi pe şoselele de legătură dintre localităţi. Pe E85, în localitatea Pufești, un TIR a derapat şi a blocat traficul. Duminică dimineața se circulă alternativ, pe sensul de mers către Focșani. O situaţie asemănătoare s-a înregistrat şi în judeţele Brăila şi Galaţi. Acolo au fost drumuri închise şi restricţii de circulaţie. Cu toate acestea, au fost şoferi care au încercat să forţeze intrarea pe aceste drumuri. Mii de persoane din județul Buzău nu au curent electric de mai bine de 48 de ore.

În acest moment, în județul Buzău este închis doar drumul național 22 între Râmnicu Sărat și limita cu județul Brăila și șase drumuri județene, a transmis Antonia Ioniță pentru Telejurnalul de la ora 7.00.  În județul Vrancea, care se află în stare de alertă, sunt 7 drumuri naționale închise și 15 drumuri județene. În județul Buzău, mai multe mii de consumatori nu au curent electric de mai bine de 48 de ore. După miezul nopții, în Pufești, pe DN2, un TIR a derapat și a blocat carosabilul. Ambele sensuri de mers au fost blocate. Și în județul Buzău, în localitatea Oreavu, un TIR condus de un șofer turc a derapat, de asemenea blocând ambele sensuri. S-a intervenit cu utilaje pentru deblocare. Tot pe E 85, la Mihăilești,  a avut loc și o coliziune între două autoturisme.

Codul Galben de ninsoare, care viza 14 judeţe din sud-estul ţării şi Capitala a expirat la ora 10.00.

ACTUALIZARE CNAIR anunță că nu sunt sectoare de autostradă închise circulației. S-a deblocat circulația și se circulă cu restricție de tonaj (3,5 t) pe DN 2 între Ciocârlia (Jud Ialomița) și Poșta Câlnău (Jud Buzău).

ACTUALIZARE Directia Regională de Drumuri si Poduri Constanta anunță că în cursul nopții echipele D.R.D.P. Constanța au acționat cu 148 de autoutilaje pentru asigurarea circulației pe toată rețeaua de drumuri naționale din județele Constanța, Tulcea, Ialomița, Călărași, Brăila și au împrăștiat 1.306 tone de sare și 13.400 litri de clorură de calciu.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.