Ștefan Radu e dorit în Turcia! Echipa interesată de fundașul român care va intra în ultimele șase luni de contract cu Lazio

27 decembrie 2020  |  14:57  |  👁 288 Vizualizari


Intrat în ultimul an de contract cu Lazio, formație la care evoluează de aproape 12 ani, Ștefan Radu (34 de ani) ar putea alege o nouă provocare pe final de carieră. Este dorit în Turcia.
Fenerbahce este echipa care s-a interesat de serviciile lui Ștefan Radu. Turcii, care ocupă locul trei în Super Lig, ar fi interesați să îl aducă pe Ștefan Radu încă din această iarnă, chiar dacă acesta va mai avea șase luni de contract cu Lazio.
Ștefan Radu, dorit de Fenerbahce
Suma de transfer nu ar fi o problemă pentru turci, având în vedere situația contractuală a lui Radu, dar este greu de crezut că italienii vor accepta să îi dea drumul lui Radu înainte de finalul sezonului, mai ales că Radu este un jucător loial lui Lazio și antrenorului Simone Inzaghi.
Totuși, italienii nu exclud posibilitatea ca Inzaghi să își dea, totuși, ”OK-ul” pentru ca Radu să plece de la Lazio și să prindă un transfer pe final de carieră.
În plus, Radu este aproape să devină jucătorul cu cele mai multe prezențe în tricoul lui Lazio. Are 391 de meciuri în toate competițiile, din 2008 până în prezent, și este la zece meciuri distanță de recordul deținut de Giuseppe Favalli.
Fenerbahce și Lazio sunt în negocieri și pentru Denis Vavro, pe care Simone Inzaghi nu a contat foarte mult în acest sezon. Slovacul a prins un singur meci în tricoul formației din capitala Italiei. În cazul lui Radu, situația poate fi mai clară din vară, asta dacă Lazio nu va veni cu o propunere pentru un nou contract. Fenerbahce îi poate pune un contract ”pe masă” fundașului român.
Ștefan Radu a debutat în Champions League
Ștefan Radu a jucat primul meci în UEFA Champions League în partida Lazio – Club Brugge 2-2. Românul a intrat pe gazon, în locul lui Wesley Hoedt, debutând astfel, la 34 de ani, în Champions League.
Lazio s-a calificat în optimi, acolo unde o va avea ca adversară pe deținătoarea trofeului, Bayern Munchen.
„Meciurile din Champions League sunt mult mai solicitante decât celelalte. Fanii lui Lazio își doresc an de an rezultate mai bune și îmbunătățiri.
Ne-au lipsit foarte mult fanii și am luptat pentru titlu datorită lor. Chiar și atunci când jucam în deplasare ne simțeam ca acasă. Sper că vom putea să-i îmbrățișăm din nou pe Olimpico, curând”, a mai spus Radu.
  • 6 trofee a cucerit Radu cu Lazio: trei Cupe și trei Supercupe ale Italiei.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.