”Squid Game”, unul dintre cele mai apreciate seriale ale anului 2021

6 octombrie 2021  |  05:38  |  👁 123 Vizualizari


Serialul coreean ”Squid Game” este în topul celor mai apreciate ale anului 2021. E pe primul loc în zeci de țări, printre care Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Coreea.

„Squid Game”, cu titlul în română „Jocul calamarului” (2021), a intrat pe 17 septembrie pe platforma de streaming Netflix și în doar câteva zile a intrat în top 10 cele mai vizionate seriale în mai multe teritorii, scrie tvmania.ro

Acțiunea serialului este descrisă în sinopsisul oficial transmis de Netflix: „Sute de jucători rămași fără bani acceptă o invitație stranie de a participa la niște jocuri pentru copii. Îi așteaptă un premiu tentant, cu mize mortale!”.

Scenariul urmărește îndeaproape câteva personaje care decid să participe la o serie de jocuri ce le permit să câștige mulți bani. Dar ceea ce ei nu știu este că eșecul la acestea este fatal, la fel și abandonul.

În serial sunt reproduse unele jocuri tradiționale coreene. Acțiunea este ciudata și violentă, iar finalul lasă loc de un sezon doi al serialului.

sursa: stiri.tvr.ro

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.

echipa-psd-prahova-parlamentare