Sorin Grindeanu anunță că PSD insistă ca statul să ajute românii: ‘Există semne că în perioada următoare nivelul de trai va scădea și mai mult’

17 noiembrie 2021  |  13:08  |  👁 431 Vizualizari


Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD, afirmă că social-democrații insistă pe capitolul muncă din programul de guvernare, negocierile având în centru nevoia ca statul să-i ajute pe români să traverse perioada dificilă care va urma.

„Cred că ar fi cazul să ne apropiem de final, să închidem negocierile legate de programul de guvenare, să închidem și programul politic, urmând să trecem la etapa celalată, de negociere politică între cele trei partide politice, plus grupul minorităților.

Noi ne aflăm într-o perioadă în care nivelul de trai al românilor a scăzut foarte multe. Există semne că în perioada următoare nivelul de trai va scădea și mai mult, dacă e să privim din perspectiva facturilor la energie. În viziunea noastră, într-un asemenea moment, statul trebuie să ajute cetățeanul, să traverseze această perioadă. Ăsta e rolul statului pe care îl vedem noi. Și de aceea noi discutăm măsurile pe care le vom avea în viitorul program de guvernare. Dar în acest moment discuțiile pe muncă nu sunt închise”, a declarat Grindeanu, după ședința Consiliului Politic Național al PSD.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=external&v=431041565157879

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.