Sicriu cu un român mort a căzut în mijlocul unei străzi

19 februarie 2023  |  08:37  |  👁 163 Vizualizari


Locuitorii unui orășel din Germania au trăit momente de groază vineri, 17 februarie, după ce un sicriu cu un român a căzut dintr-o mașină mortuară în mijlocul unei străzi. S-a întâmplat la 8:38 dimineața în Brunsbüttel, landul Schleswig-Holstein, pe Koogstraße.

„Așteptam la semaforul roșu. O dubă albă a plecat cu viteză mare. Deodată, ambele uși s-au deschis și un sicriu de lemn maro a căzut pe stradă. Mi-am zis: „Doamne, asta nu poate fi adevărat!”, a spus o martoră

Am auzit o bubuitură puternică, am crezut că s-a întâmplat un accident. Apoi am văzut sicriul. S-a întâmplat să treacă o ambulanță. Șoferul a aprins luminile albastre, a asigurat sicriul, astfel încât să nu mai vină mașini”, a povestit un bărbat.

Cei doi trecători s-au grăbit să-l ajute pe șofer să urce sicriul înapoi în mașină. „Când am ridicat sicriul, era foarte greu. Atunci mi-am dat seama că era un cadavru înăuntru. În acel moment mi s-a făcut pielea de găină. A fost doar înfiorător. Sunt încă în stare de șoc”, a mai spus bărbatul.

Câteva minute mai târziu, șoferul și-a reluat călătoria spre România cu sicriul în mașină.

Conform Bild, persoana decedată ar fi Nicolae R. (52 de ani), un lăcătuș român care a murit luni la Brunsbüttel. „A lucrat ca lăcătuș timp de zece ani și a fost pilonul de bază al companiei. Sunt profund impresionat de moartea lui“, a declarat un prieten apropiat.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.