Senatorul Radu Oprea, sah-mat la Adrian Dobre. Ce mesaj i-a transmis primarului Ploiestiului

5 mai 2020  |  08:51  |  👁 174 Vizualizari


Senatorul PSD Radu Oprea i-a adresat primarului Adrian Dobre un set de intrebari referitoare la redeschiderea economiei locale, in contextul incetarii starii de urgenta incepand cu 15 mai.

Astfel, Oprea i-a solicitat public edilului Ploiestiului sa vina cu un plan de masuri pentru a da posibilitatea mediului de afaceri șă își planifice repornirea activităților.

“Solicit un plan coerent de măsuri elaborat și asumat de Primarul Adrian Dobre pentru a da posibilitatea mediului de afaceri șă își planifice repornirea activităților.”, a scris Radu Oprea, pe Facebook.

Senatorul a mai ridicat o problema importanta si anume poluarea care, chair si in perioada starii de urgenta, a fost semnalata in repetate randuri.

“De asemenea, vor reveni preocuparile referitoare la poluare, odată cu intensificarea circulației in Ploiești și redeschiderea șantierelor. Și îl intreb public pe Adrian Dobre dacă a intreprins demersuri pentru a identifica sursele poluării? Au fost, din păcate, numeroase zile cu depășiri ale limitelor admise și in perioada Stării de Urgență. Era momentul oportun care ar fi permis identificarea cu exacticate a poluatorilor principali ai Ploieștiului.”, a mai scris Radu Oprea.

Parlamentarul s-a aratat intrigat si de faptul ca primarul Dobre nu a profitat de circulatia redusa a autoturismelor pentru a asfalta strazile, mai ales ca starea celor mai multe dintre ele este una deplorabila.

“Și mai am o intrebare pentru Adrian Dobre: de ce nu a profitat de intreruperea circulației pentru a repara și asfalta stăzile Ploieștiului? Dacă va spune că nu a fost posibil din cauza pandemiei, vă invit să vedeți asfaltul nou turnat pe drumul județean de la Spitalul de urgență Ploiești până la giratoriul suspendat. Deci s-a putut la nivel deciziei Consiliului Județean, doar în Ploiești nu.”, a spus Oprea.

 

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.