Șefa de cabinet a Prefectului, plantată politic. De la cafenea la coordonarea vaccinării COVID

17 decembrie 2020  |  10:28  |  👁 751 Vizualizari


Totul este politic! Inclusiv la instituția apolitică (conform legii) Prefectura Satu Mare. Noua șefă de cabinet a prefectului Radu Bud este iubita unui apropiat al prefectului în funcție și membru important al Organizației Județene Satu Mare a PNL, respectiv Beniamin Kira.

PNL, iubitele și prefectul

Este vorba despre domnișoara Andreea Borodei Lorena, care din luna noiembrie este noua șefă de cabinet al prefectului Radu Bud. De profesie jurist, pe Andreea Borodei Lorena nu pare să o recomande o altă experiență profesională în domeniu, aceasta ocupând până de curând o funcție de coordonare a unei cafenele situate pe strada Horea din municipiul Satu Mare, investiție a omului de afaceri Beniamin Kira.
Drept dovadă, merge la noul loc de muncă la bordul unui bolid cu inscripția barului pe care îl coordona.

Pe cine ați pus la coordonarea campaniei anti-COVID?!

Borodei nu este doar șefa de cabinet a Prefectului Radu Bud, ci – mare atenție (!) – se va ocupa de campania de vaccinare anti-COVID în județul Satu Mare, potrivit prefectului Radu Bud. Suntem curioși cum va fi capabilă să gestioneze această campanie fără precedent, de o complexitate și importanță colosale.
Radu Bud intrebat ce  anume a recomandat-o pe domnișoara Borodei, în afară de evidentele conexiuni politice: ”Am promovat-o șefă de cabinet fiindcă o cunosc, este tânără, este juristă. Are experiență juridică, din câte știu, a reprezentat mai multe firme în instanță. Domnișoara se va ocupa și de activitatea de coordonare a vaccinării în județul Satu Mare”, a declarat prefectul Radu Bud la solicitarea PresaSM.
Cine este Andreea Borodei
Andreea Borodei a declarat pentru PresaSM că a lucrat ca și jurist, iar numirea sa în funcția de șef de cabinet al Prefectului o vede ca o șansă în cariera profesională. Mai mult, Andreea Borodei a negat că va coordona activitatea de vaccinare anti-COVID.
”Eu doar voi face parte din echipa care va coordona această activitate, nu sunt eu factorul decizional”, a spus Borodei.
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.