„Ședințele de Consiliu Județean să fie Live pe facebook”- propunere făcută de consilierii județeni PSD

22 decembrie 2020  |  13:14  |  👁 825 Vizualizari


Presedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a publicat pe pagina sa de socializare propunerea facuta de consilierii judeteni PSD.
Redam mesajul lui Bogdan Toader:
„Transparența decizională este una dintre condițiile obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească orice autoritate publică, locală sau națională!
Pentru ca prahovenii să aibă acces direct la informare, neîngrădit de situația pandemică actuală, echipa consilierilor PSD din cadrul Consiliului Județean Prahova va iniția un proiect de hotărâre pentru creșterea transparenței decizionale.
Pentru că în ultimele două luni, cetățenii județului Prahova nu au avut acces la ședințele consilierilor județeni, iar procesele-verbale de ședință nu au mai fost publicate pe site-ul oficial al Consiliului Județean Prahova, consilerii județeni vor propune:
• transmiterea live a tuturor ședințelor Consiliului Județean Prahova pe site-ul www.cjph.ro și/sau pe pagina de Facebook a CJ Prahova, cu o calitate superioară a imaginilor și a sunetului
• înregistrarea ședințelor și publicarea acestora pe pagina www.cjph.ro
• publicarea pe site a tuturor proceselor-verbale ale ședințelor, astfel încât prahovenii să poată avea acces la acestea.
Transparența și digitalizarea instituțiilor publice sunt esențiale pentru o informare corectă a locuitorilor județului Prahova, iar autoritățile publice au obligația de a respecta prevederile legilor în vigoare.”
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.