Școlile de jandarmi scot la concurs 700 de locuri

7 noiembrie 2022  |  06:50  |  👁 167 Vizualizari


Școlile de jandarmi de la Drăgășani și Fălticeni organizează concurs de admitere. Sunt 700 de locuri disponibile.

 

În Prahova, recrutarea se face prin Gruparea Mobilă “Matei Basarab”.

„Gruparea de Jandarmi Mobilă Ploiești recrutează candidați pentru instituțiile militare de învățământ postliceal ale MAI, respectiv pentru ocuparea unui număr total de 700 de locuri, dintre care, 350 pentru Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi «Grigore Alexandru Ghica» Drăgăşani  și  350  pentru Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi «Petru Rareș» Fălticeni, conform anuntului publicat pe site-ul unității: www.jandarmeriamobilapl.ro, la secțiunea Carieră – Anunț recrutare școli subofițeri Jandarmeria Română, sesiunea octombrie – decembrie 2022, respectiv Anexe la anunțul de recrutare.

Persoanele interesate care îndeplinesc condițiile și criteriile de selecție și care doresc să candideze pe unul dintre aceste locuri pot descărca și depune Cererea-tip de înscriere, exclusiv on-line, data limită fiind 04 noiembrie a.c., la adresa de e-mail: recrutare@jandarmeriamobilapl.ro”, se arată în informarea transmisă astăzi, de reprezentanții instituției.

Informații suplimentare pot fi obținute de la sediul grupării din Ploieşti (strada Gheorghe Grigore Cantacuzino nr. 257, compartimentul Resurse Umane) sau la numărul de telefon  0749057782, de luni până  vineri, între orele 08.00-16.00.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.