Românii au umplut pârtiile în minivacanța de 24 ianuarie, deși prețurile nu sunt deloc mici

23 ianuarie 2022  |  06:52  |  👁 166 Vizualizari


Weekendul prelungit și zăpada proaspăt căzută i-a adus pe turiști în număr mare la munte. Până să ajunga la distracție au avut însă de răbdat la cozi în trafic, în parcări sau telecabine.

Asta în ciuda prețurilor deloc mici în vârf de sezon pentru cazare, restaurante, ori ski-pass. Cine a vrut să se relaxeze la SPA a plătit și 900 de lei pentru o cameră la hotel.

Cum mii de oameni au vrut să se bucure de zăpadă și de peisajul de iarnă de la munte, drumul spre Poiana Brașov s-a aglomerat rapid. Mașinile au format o coloană de 3 km.

Pentru distracție la munte în această perioada turiștii plătesc chiar și 900 de lei pentru o camera dublă cu acces la spa.

Beneficiază de servicii de masaj, acces la piscină interioară, foarte important și piscina exterioară, saună umedă și uscată, centru fitness și un serviciu de jacuzzi”, a transmis un recepționer.

În Masivul Postăvarul, stratul de zăpadă ajunge la aproximativ 60 de cm, iar turiștii pot schia până jos, unde zăpada măsoară 40 de cm.

Multă lume a ales pentru acest weekend si stațiunea Păltiniș, din județul Sibiu.

Avem și vreme faină, zăpada e tot mai bună și ne bucurăm de minivacanța asta lungă până marți”, a spus un tânăr

Aici un schipass de o zi pentru un adult costă de la 85 de lei, iar copiii plătesc 70 de lei.

Atentie însă dacă urcați pe creste: meteorologii au emis un cod galben de viscol și ninsori abundente, valabil la peste 1700 de metri altitudine, în Carpații Meridionali, până luni dimineața.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.