România condusă de primul președinte femeie

16 noiembrie 2019  |  19:29  |  👁 20 Vizualizari


Cum ar fi… O Românie fără Iohannis președinte? O Românie cu primul președinte femeie?

Suntem împărțiți în tabere. De ce oare? Suntem cu toții români. În România sau în afara granițelor ei!

Suntem împărțiți în tabere, din cauza urii care ne-a cuprins, la îndemnul celui care a fost timp de cinci ani, din 2014 încoace, președintele statului român, dar care nu a dovedit nici o clipă că poate fi președintele tuturor românilor. Suntem așa pentru că am fost conduși de un personaj îndoielnic, de joasă speță, care a ajuns, prin prisma împrejurărilor de moment, Președinte al României.

Cum poate fi România fără Iohannis?

În primul rând, țara noastră ar avea primul Președinte-femeie al României! Misoginii probabil vor fi nemulțumiți de acest rezultat, însă trebuie să ne gândim că o femeie mult mai puternică decât un bărbat mișel va fi reușit să întoarcă votul în cel de-al doilea tur de scrutin pentru desemnarea Președintelui României!

O Românie condusă de Viorica Dăncilă – omul care vine după un mandat de aproape doi ani de premier, comparativ cu Iohannis, care a mizat pe etnicii germani pentru a deveni primar al Sibiului – ar fi varianta optimă pentru ca țara să își găsească cu adevărat locul în Uniunea Europeană.

Într-un moment dificil, Viorica Dăncilă a avut curajul de a înfrunta în Parlamentul European vocile potrivnice statului român! Voci potrivnice venite, din nefericire, inclusiv din partea unor europarlamentari trimiși la Bruxelles de către români!

Viorica Dăncilă este omul care a înfiat un copil, nu cel asupra căruia, în anii 1990, au planat suspiciuni de vânzare de copii! Este mama adoptivă a unui copil pe care l-a crescut în spiritul dreptății, al ortodoxiei și al românismului!

Viorica Dăncilă este un om empatic, o persoană care nu ar putea să-i disprețuiască pe românii care nu au votat-o. Este președintele care ar aduce liniște în țară și care ar putea să aducă un real consens între partidele politice.

Pentru că toți – indiferent de apartenența politică – avem obligația să ducem România pe drumul concilierii, al bunăstării și al responsabilității asumate!

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.