Redeschiderea grădinițelor devine noua farsă liberală în țara în care guvernarea refuză dublarea alocațiilor pentru copii

15 iunie 2020  |  08:32  |  👁 463 Vizualizari


PSD acuză Guvernul pentru că nu a publicat normele pentru redeschiderea grădinițelor și a creșelor începând de luni, așa cum anunțase. „PSD: Redeschiderea grădinițelor devine noua farsă liberală în țara în care guvernarea refuză dublarea alocațiilor pentru copii”, susține PSD.

„Zilele prostiei PNL continuă să facă victime! Iohannis anunță că de azi se redeschid gradinițe și afterschooluri, Orban face ședință de Guvern, iar rezultatul este tipic liberal: nimic. Sute de mii de părinți au așteptat zile la rând normele care nu mai apar. E și greu să apară cu un profesor pus ministru doar să comită dezacorduri: «Aceste norme pe care Ministerul Educației, Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii le va publica…» Tradus în română, n-au putut da norme de aplicare fiindcă trebuiau să se așeze la aceeași masă trei liberali, Anisie, Tătaru și Violeta Alexandru”, mai afirmă PSD într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

PSD susține că „Ministrul Sănătății are o preocupare exclusivă, mega-licitația de măști, ministrul Muncii trăiește în obsesia ei bolnăvicioasă – concedierile, că de construit locuri de muncă PNL nu e în stare”.

„De fapt, acesta este stilul guvernării PNL, promitem ajutor pentru companii, măști pentru nevoiași, spitale redeschise pentru bolnavi, dar nu livrăm nimic. Copiii sunt acum la rând pe lista victimelor liberale, mai ales că, la Cotroceni, legea dublării alocațiilor se umple de praf. Pentru copii și familiile lor, România este în #zodia IohanNICHT! #GuvernulVID”, încheie PSD.

“În momentul în care normele metodologice vor fi publicate în Monitorul Oficial, se vor deschide aceste unități de învățământ particular. Pentru unitățile de învățământ de stat, deja am anunțat că începând de astăzi se pot depune cererile la unitățile de învățământ preșcolar pe care copilul a frecventat-o până la începutul pandemiei”, a declarat ministrul Educației, Monica Anisie, la Digi 24, marcând încă un dezacord.

 

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.