Răzvan Enescu (USR) nu vrea să fie asociat cu PNL și recomandă electoratului să nu voteze tandemul Volosevici-Dumitrescu

26 august 2020  |  06:47  |  👁 761 Vizualizari


Din ce în ce mai mulți politicieni, și nu numai, și-au manifestat dorința ca numele lor sau partidele din care fac parte să nu mai fie asociate cu PNL-ul condus în Prahova de Iulian Dumitrescu.
Cel mai recent exemplu vine din partea candidatului USR la Primăria Ploiești, Răzvan Enescu, cel care consideră că PNL apelează la tertipuri pentru a obține voturi. Concret, Enescu (USR) acuză PNL că se folosește de sigla USR-Plus pentru a-l promova pe Andrei Volosevici la Primărie. Scopul ar fi acela de a atrage pentru Volosevici și electorat de la USR-isti.
În plus, Enescu recomandă electoratului, cumva voalat, să nu voteze cu PNL nici la Primăria Ploiești, nici la Consiliul Județean Prahova, unde candidează Iulian Dumitrescu.
Enescu îi considera „mincinoși” pe liberali, într-o postare pe Facebook. Iată mesajul:
Sunt Răzvan Enescu si sunt candidatul USR PLUS pentru Primăria Municipiului Ploiești. În această calitate, dar și ca ploieștean interesat de soarta orașului, vă rog să nu vă lăsați păcăliți de tertipurile la care unii „strategi” fără scrupule apelează pentru a obține voturi.
Este cazul PNL, care, așa cum a făcut-o de atâtea ori, minte (prin omisiune). A umplut orașul de materiale de campanie, în care candidatul lor la primărie apare alături de sigla USRPLUS. Bineînțeles că specialiștii lor în comunicare au profitat de protocolul semnat la nivel județean pentru a pune sigla USRPLUS alături de cea a PNL în orice ocazie.
Repet și voi repeta de fiecare dată, eu, Răzvan Enescu, sunt ÎMPOTRIVA alianței cu PNL în Ploiești. Motivul? Simplu: ei sunt principalii vinovați pentru dezastrul din Ploiești din ultimii patru ani.
Candidatul lor se laudă cu câteva realizări și minte prin omisiune… Omite faptul că investițiile au fost făcute cu firme destul de apropiate de administrația ploieșteană, omite că investițiile au fost făcute când oamenii erau sărăciți de taxe și tăieri de pensii și salarii, omite că multe investiții au fost făcute prost. Actualul primar a fost recomandarea candidatului lor și este membru PNL. Oare și atunci au mințit (prin omisiune)?
Nu mă așteptam la o campanie electorală lină. Știam că mă voi bate cu un partid obișnuit cu combinații politice. Totuși, au ajuns prea jos… dacă stau atât de bine în sondaje, de ce trebuie să apeleze la minciună (prin omisiune)? Unii au spus că e un furt, un furt de identitate. Eu nu voi merge atât de departe, dar voi avea dubii să am încredere într-un partid care creează voit confuzie.
În concluzie, voi face ceea ce vă recomand și dumneavoastră: fie că vorbim de Ploiești, fie de Consiliul Județean, voi fi foarte atent în momentul în care îmi voi da votul. Voi fi atent să evit să aleg oameni care sunt dispuși să ne mintă (chiar și prin omisiune), doar ca să-și atingă scopul.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.