Raluca Turcan crede că românii sunt supărați că nu mai primesc amenzi

7 mai 2020  |  11:46  |  👁 189 Vizualizari


Raluca Turcan a postat azi pe Facebook un comentariu năucitor la adresa deciziei CCR de a declara amenzile de pandemie ca neconstituționale, susținînd că cetățenii sunt supărați pe respectiva decizie, pe care ”nu o văd cu ochi buni”.

”Decizia CCR în privința amenzilor acordate în timpul stării de urgență este de-a dreptul periculoasă, dar avem mare noroc cu românii!
Încerc să comentez cât se poate de puțin deciziile CCR, dar suntem într-o situație cu totul și cu totul ieșită din comun, așa că nu pot să nu mă declar dezamăgită de hotărârea Curții. Am încercat prin toate mijloacele posibile să împiedicăm răspândirea virusului și da, măsurile restrictive și punitive au jucat un rol important. De aceea, cred că decizia CCR aruncă în aer o bună parte din eforturile depuse de autorități și de români în această perioadă, deopotrivă.

După cum spuneam, avem mare noroc cu românii: sunt foarte încântată să văd că nici ei nu privesc cu ochi buni decizia CCR și că, dimpotrivă, au înțeles că nimeni, absolut nimeni nu vrea să dea amenzi de dragul de a le lua banii, ci pentru a corecta un comportament” scrie prim-vicepreședintele PNL.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.