Raed Arafat, anunț pentru toți românii.Recomandări pentru cei care vor să-si cumpere concedii in străinătate

15 octombrie 2020  |  06:27  |  👁 367 Vizualizari


Raed Arafat a făcut o precizare de ultim moment pentru românii care intenționează să-și cumpere concedii în străinătate. Șeful DSU îi avertizează că este încă mult prea devreme, iar în eventualitatea în care și-au achiziționat deja bilete de avion sau diverse sejururi, ar putea rămâne fără ele.
În contextul epidemiologic de la noi din țară, Raed Arafat a vorbit deschis despre românii care vor să plece în concediu, la iarnă, în străinătate. Șeful DSU a punctat faptul că este, încă, mult prea devreme pentru a ne face planrui, mai ales în cazul în care nu știm cum va evolua pandemia.
”Vă spun foarte direct şi sincer: hai să ne uităm care e situaţia, nimeni nu ştie ce va fi într-o lună, două, trei. Nimeni.” 
Deci riscul este să-ţi iei bilet, să plăteşti banii şi în final să nu ajungi acolo, cine doreşte să facă ceva mai bine rămâne în ţară şi organizează în ţară, să putem ce putem organiza, dar riscul de a face planuri cu plecat în alte ţări este unul semnificativ, fiecare face cum crede, dar trebuie să înţeleagă că există şi riscul ca ţara respectivă să impună restricţii, nu neapărat România, şi să nu poată să ajungă”, a spus Raed Arafat.
Ce spune Arafat despre Sărbătorile de Iarnă
Raed Arafat a declarat că este mult prea devreme pentru a se pronunța în privința Sărbătorilor de Iarnă. Cu toate acestea, șeful DSU susține că nimic nu va fi la fel ca în alți ani, în ceea ce privește petrecerile și organizarea unor astfel de evenimente.
„Cred că astfel de decizii trebuie să fie discutate prin noiembrie – care este situația, care vor fi măsurile, cum vor fi măsurile, unde se va face o anumită activitate sau alta. Nu uitați că e aspectul bisericilor în Crăciun și după care avem și toate restaurantele care organizează Revelion și care vor începe presiunile că vor să organizeze revelioane ca în fiecare Revelion. 
Petreceri de Revelion ca în alți ani – eu cred că n-avem să ajungem la asta. Acum ca în alți ani încă e prea devreme. O spun acum, cu toată răspunderea: acum să fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie ca cea din 31 decembrie 2019 – nu cred! Nu cred! Regulile vor trebui să fie discutate pe baza evoluției epidemiologice, iar în orice decizie care se ia interesul principal este interesul public și interesul în domeniul sănătății publice”, a declarat recent Raed Arafat.”
Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.