PSD: Trei zile în care nu se pot aplica restricții în România. Prostia Guvernului PNL!

12 mai 2020  |  08:30  |  👁 350 Vizualizari


Cei de la PSD arată faptul că liberalii au trimis prea târziu legea care va reglementa starea de alertă în Parlament, iar aceasta ar putea intra în vigoare, cel mai devreme, pe data de 18 mai. În schimb, pe 15 mai expiră starea de urgență, ceea ce înseamnă că în perioada 15-18 mai nu vor exista restricții.
”În perioada 15-17 mai vom marca „ZILELE PROSTIEI” Guvernului Orban! Trei zile în care nu se pot aplica restricții pentru prevenirea pandemiei, din cauza unei gafe monumentale a Guvernului PNL!
Au trimis legea stării de alertă prea târziu la Parlament! Cu tot efortul senatorilor și deputaților de a o vota în cel mai scurt timp, din cauza unor termene procedurale obligatorii, legea nu poate intra în vigoare mai devreme de 18 mai!
În lipsa unor REGULI CLARE, va crește riscul de transmitere a coronavirusului. În aceste 3 zile, se poate anula tot efortul colectiv facut timp de două luni! Doar din prostia Guvernului Orban!
Recomandăm cetățenilor să respecte regulile de igienă și distanțare și în aceste 3 zile în care vor lipsi restricțiile legale!”, scriu cei de la PSD.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.