PSD Prahova vine cu un candidat puternic la Provița de Jos

28 august 2020  |  13:21  |  👁 2488 Vizualizari


Viceprimar și consilier local, Ionuț Bocioacă, candidează pentru funcția de primar al comunei Provița de Jos, din partea Partidului Social Democrat.

Ionuț Bocioacă a dovedit prin întreaga activitate că poate să fie reprezentantul comunității și știe care sunt problemele provițenilor, atât cele referitoare la infrastructură, alimentare cu apă și canalizare, dar și cele privind educația, transportul în comun, promovarea activităților sportive și atragerea de investitori pentru crearea de locuri de muncă.

Convingerea lui Ionuț Bocioacă este dată și de faptul că în mandatul său de viceprimar s-a bucurat de sprijinul lui Bogdan Toader, datorită căruia Primăria Provița de Jos a primit de la Consiliului Județean Prahova sume importante prin parteneriate destinate lucrărilor de modernizare și îmbunătățire a calității vieții cetățenilor din localitatea Provița de Jos.

„Nu-mi place să fac promisiuni, îmi place ca faptele să vorbească de la sine.”, este motto-ul candidatului PSD pentru comuna Provița de Jos, Bocioacă Ionuț.

,,Ne bucurăm să avem în echipa noastră un bun gospodar și un om cu experiență în administrația publică.

Ionuț Bocioacă este un bun comunicator, îi place să asculte oamenii, să le înțeleagă problemele și în măsura posibilităților să le și rezolve, fiind o persoană empatică, dar în același timp disciplinată, un om onest, cinstit și respectuos cu cei din jur.

Se bazează pe o echipă care are o viziune coerentă cu aplicare către nevoile cetațenilor și cu dorința de a reuși să elaboreze proiecte conform strategiei de dezvoltare a localității prin atragerea de fonduri europene.” – spune președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.