PSD: „Orban și Cîțu ne distrug nivelul de trai și se mai și laudă cu asta!”

28 iunie 2020  |  07:16  |  👁 433 Vizualizari


Reprezentanții Partidului Social Democrat dau vine pe Ludovic Orban și Florin Cîțu că distrug nivelul de trai al românilor și că „se mai și laudă cu asta”.

„Guvernul PNL este responsabil pentru cele mari scumpiri la alimente din ultimul deceniu. Orban și Cîțu ne distrug nivelul de trai și se mai și laudă cu asta!”, precizeaz PSD.

Guvernul liberal a crescut prețurile la alimente, în plină criză din cauza pandemiei de coronavirus, iar românii sunt nevoiți să facă eforturi financiare uriașe pentru a trăi, spun social-democrații.

„Creșterea prețurilor la alimente este cel mai relevant bilanț al guvernării liberale. În 2020, românii scot de la o lună la alta tot mai mulți bani pentru mâncare. Scumpirile cu două cifre la legume și fructe îngroapă puterea de cumpărare a majorității populației în plină criză economico-socială.

Doar Cîțu și Orban mai au tupeu să spună ca inflația este mică. La cât s-au îmbogățit în pandemie, e normal ca totul să li se pară ieftin. Sub conducerea PNL, România se pregătește de “Jocurile Foamei”!”, au scris cei de la PSD pe Facebook.

Distribuie:

Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.Ne puteti gasi si pe Facebook!

Dati-ne un LIKE si fiti la curent cu ultimele articole.